maanantai 30. maaliskuuta 2009

hiusnauharusetti sentään


Viikonlopun olen tepästellut tuo hattu päässä ja tänäänkin, se vain on niin ihana söpö ja erilainen, ei muilla oikein ole kaduilla näkynyt vastaavaa.


Käytiin rockimäkis kirpparinjälkeen. perus, jonka sai viel ennen kahdella eurolla: juusto ja pieni suklaapirtelö, nykyään 2,3oe!!
Elikkäs niin eilen sunnuntaina menin Vimlan kanssa sinne Valtterille. Oli sieltä aluksi vaikea mitään löytään ihmismääräkin niin valtava, sitten päästiin vauhtiin ja tuli ostettua sitäsuntätä. Ostin mun kaverille, kenestä kerron muuten kohta lisää tupaantuliaislahjan, vaik sanoisko että mukaan tarttu enemmän kuin yksi lahja.


Illalla olin Vimlan ja Vilin kanssa ulkona (heidän puolvuotispäivä, oon tuntenu kummatki niin pitkäänjo, sitku viel hengasin niidekaa sillo ku ne alko, tuntuu nii suurelt et ne on ollu jo puol vuotta yhessä, kuten taas yksi toinen kaverini on ollut jo 2 vuotta ja viikon yhden kanssa)
Yhtäkkiii paloauto ajaa sillan ali, sit vähän ajan päästä Vili huomaa ison tumman savun ja lähettiin sit loskasessa maassa rämpii sinne paikalle kattoo et mikä palaa, luultiin että yksi talo paloi ja toisestasuunnasta tulleet luulivat että koulu paloi, mutta lopulta se olikin vain roskakatos, oli isot liekit, mutta en ehtinyt kännykän kameralla niitä saada kuvaan.

Tässä kirpputorilöydöt:

3e, neulepusero, I LIKE!!! ( bloggeri raiskas kuvat.. ;(..laatu!)3e harmaa mekko, jossa on pieni söpö rusetti keskellä yksityiskohtana ja mekon kaulus on ihana! I LIKE!!!!! (menee viikonloppuna ehkä päälle tutun 18wee synttäreille)
1e tummansininnen vyö (jossain valossa vaaleampi) AITOA nahkaa ja suomalainen!! Pikkasen ollu hankaluuksia kuitenkin että miten päin vyö on laitettava päälle.. oon kuitenki pärjänny!


Mimmille tupaantuliaislahjat:


-Valokuvakehykseen laitan meistä otetut yhden todella sulosen kuvan

-Karvis muki on keräilykappale.. pitää kaiketi ostaa niitä lisääkin hänelle, ne tulee tarpeen.

-6kpl lasin/mukin/pullon.. alusia eurolla, ostettiin ne Vimlan kanssa puokkiin, kuvana on kahvipapuja, näyttää niin hyviltä, tekee mieli kahvia.. paitsi ei nyt kun kohta olen menossa nukkumaan!

-Ostan myös perinteiseen tapaan hänelle suolaa ja ruisleipää ja ehkäpä vaikka jonkin kivan kukanki.

Vimlan kirpparilöydöistä voitte käydä lukemassa hänen blogistaan: tästä.


Tänään koulusta kävelin pyöräilijä ihmisen kanssa samaa matkaa Mimmin uuteen kämppään, siellä oli tupaantuliaisten aloitukset kaiketi... Sainpahan nähdä että mitä sieltä puuttuu, mitä voisi sinne ostaa, sinne voisi ostaa vaikka kaikki huonekalut! Mimmin mummI oli käynyt hieman kylässä viikonloppuna ja samalla oli huonekaluillekin käynyt jotkin...

Päätin että tupaantuliaiset annan vasta oikeissa tupareissa jotka TOIVOTTAVASTI on tulevana viikonloppuna.

Mentiin myös nutalle.

Tänään on ollut hauska-, tuolilla pyörimis-, jännä päivä. (pää on sekaisin ajatuksista joita ei ole)..


Sänky puuttuu, sohva...

jää kaapissa ei ollut oikein mitään.


kaikki astiat puuttuu, haarukat veitset.., kattilat pannut..
Oli muute ruokapöytä jo!

Tekis itekki mieli muuttaa omaan kämppään!!

Nyt lähen nukkumaan.

1 kommentti:

  1. kiitos ==) ajattelinki laittaa sen huomen, mut en varmaa tuu huomenkaan kouluun, ni laitan sit joku pvä.. haluisin kyl tulla huomen kouluun !

    VastaaPoista

Kommentit: