tiistai 17. maaliskuuta 2009

Illalla on vieraana itku, mutta aamulla ilo.

RAKASTA TOTA FILMIKAMERAAA!!!!!! Se on ihan sika vanha ja salamastaki tulee semmone inhottava tinnitysääni, mut mitä pienistä, toi on ihana! Tohon kameraan toimii perjaatteessa elohopeapatteri, mutta kun elohopea on kiellettyy.. niin saatiin jostain hommattuu tohon jokin muu patteri.


Viime viikko oli rankka, sekava, pelottava, mutta kyllä sinne hyviä ja mukaviikin asioita ja hetkiä mahtu.


Tänään oon ollut koulussa.. Tiistai on päivä jolloin aina melkei myöhästyn, jäi kuulematta aamunavaus. Kuntotestikin meni vähän miten sattu, johtuu siitä kun en ole liikkunut kunnolla päälle vuoteen.
Tänään pitäis ehtiä lukea Tuntematonta sotilasta, ihania ne murteet! sitten myös englannin sanoja, talostietokilpailuun annettua koe alutetta ja maan tiedon pistariin.. Onneksi, helpotus meen huomenna kouluun vasta klo 10, koska meil ei oo ilmasutaitoo aamulla, saa kerranki nukkua pitkään!

Elämäni on ollut lähiaikoina aika lailla Teen juomista, mutta saan siitä itteenikin syyttää, tässä ny tarina:


Tee
Jo pitkään, päälle puoli vuotta oli eräs tyttö saanut juoda aina välillä Teetä, Tee oli välillä hyvää ja välillä taas se antoi huonon mielen, välillä tämä tyttö oli Teelle vihainen ja toiste taas kuin paras kaveri.

Tee tutustui toiseen tyttöön, mutta samalla juotti myös tätä aienpaa aina välillä, sillä ei pystynyt olemaan erossa tästä. Tee juotti hieman uutta tyttöä ja Tee juotti tätä tyttöä vähän lisää päivä päivältä. Aluksi Tee maistui pelottavalta ja seikoitti tytön pään, mutta lopulta se maistui myös hyvälle. Yhtenä päivänä tämä Tee oli hieman hullulla ja sekavalla päällä, tämä juotti tyttöä aivan kokoajan, tyttö oli hämillään,

lopulta seuraavana päivänä tämä Tee juotti ensimmäistä tyttöä jatkaen näin 3 viikkoa. Tyttö ei kuitenkaan jaksanut juoda Teetä jokapäivänä koko kolmen viikon aikana ja

Tee siirtyi kolmanteen tyttöön, juotti tätä ja piti tästä tytöstä.

Yhtenä päivä Tee oli taas kerran hullulla ja sekavalla päällä, oli kiinni tässä, juotti kakkostyttöä oikein kunnolla, Tee maistui tytöstä hyvältä ja epäselvältä, mutta antoi tälle tytölle aivan väärän kuvan itsestään, Tee nähkääs juotti samaan aikaan kolmostyttöä josta se piti paljon, kolmostyttö lopulta noin viikonkuluttua ei enää halunnut juoda Teetä.

Tämän jälkeen Tee yhtenä päivänä halusi läheisyyttä ja juotti kakkostyttöä taas, tyttö piti Teen mausta, hänen mielestä Tee oli hyvää ja suloista ja hänestä oli mukava juoda Teetä, Tee tosin antoi jälleen kerran kakkostytölle väärän kuvan itsestään. Lopulta Tee alkoi maistua pahalta.
By: Bell Anan
Pidätkö Teestä? Kannattaako pitää Teestä? Mitä Teestä pitäisi ajatella? MItä aiot tehdä nyt?
(Otsikko on Psalmi 30:6)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: