lauantai 28. maaliskuuta 2009

Klassisuus vintissä

Kuvaussessio by vimlanna: eli niin Vimlan kaa meil on oma juttu, meidän oma juttu: kuvaussessiot. Jepps ja mitäs se meinaa.. Sitä että Vimlaseni raahautui miulle kamalassa sadelumiloska säässä ja tyhjensi kaksi pussia vaatteita & kenkiä mun sängylle. ja millasiiko vaatteita, aawws Vimlalla on niin ihana tyyli ja tietty ne vaatteet sit oli janottavia! Mites kävikään sen jälkee ku olin ehtiny lukee osan hesarista loppuun.. niimpä nii et oli mun vuoro tyhjentää kaikki mekot vaatekaapista ja sit päädyttiinki käyttää vaan mun vaatteita, heh.

Sitte tallusteltii pukeutumise jälkeen vintille, sielhä tietty on sitte niin hirmusel kylmä samoin ku ulkona ja meil vaan mekot ja neuleet päällä ja yhet korot vaan.... anyway päädyttiin kuvaamaan tyhjään vinttisellasee onks se komero vaiks miks sitä voi sanoo, nii sellaseen mis oli yksinäinen henkari.. vaihettiin ain sillee et se joka kuvas piti lämpimii kenkii ja neuletta ja kuvattaval oli korkkarit ja pelkkä mekko ELI OLI KYLMÄ!!!! sitte vaihettii montaa kuvakulmaa ja tuli kivoi ja hienoi kuvai.Mentiimpä meille takaisin, tuntu siltä et koko kroppa suli lämmössä ooh.. Syötiin hyvää makarooni laatikkoo sitte temppuiltii rapussa ja portaissa ja pyöräkellariski käytii pyörähtää.. seuraavaks katottii telkkaa ja mua ärsytti ku täs koneel oli joki viruksentorjuntaonggglma nii ei heti saatu kuvii koneelle ;/. Juotiin kans hyvää kahvii ja lähettii sil Vimlalle.

Vimla sano et näytän jonki verra Lykke Liiiiiiilllllttäääää. (LYKKE LI) Sitä onki tullu jonki verra ny kuunneltuu ku Vimlanen sendi pari biisiä.

Sitten ulkoilutettiin jatzia (Vimlan koiraa) oltiin Roosan ja Vilin kaa ja ku käveltii nii pitkä ja mutkikas lenkki nii sait rakon kantapäähän, sattuu ;(!!, mut laitoin bepantteenii ja laastarin nii eiköhä se siitä.

Laskettiin muute ulkona ikkuinoita joista näky lampun valoa.
Muistittehan te muuten sammuttaa valot lauantaina 28.3.09 klo 20.30-21.30?? Papukaijanmerkki ja kymmenen pistettä teille siitä hyvästä :)!!!

Lähenpä nukkumaan kohta, hyvää yötä ja muistakaa kääntää kello tuntii eteenpäin ku alkaa kesäaika! Öitää

Tällänen oli eilinen :) heipppss -BELL ANAN
PS. Vimlan blogiin pääsee tästä: I LOVE FASHION

ja mitäs pidät kuvista?

2 kommenttia:

  1. aws ei mulla mitään ihanaa tyyliä ole :D

    VastaaPoista
  2. mite sait ton kaveripyynnön ? :oo joo vilist kuuluu viel paljonki ===)))öööö joo saat lainata ja sovittaa kaikkee kunhan mäki saan sulta =)))

    VastaaPoista

Kommentit: