tiistai 31. maaliskuuta 2009

päivääni piristi

Välillä tulee fiilis että jotkin (monet) päivät ovat vain turhia, en ole saanut tänään mitään aikaiseksi, ihan inhottaa kun sanoo kavereille että tänään en voi olla kun pitää lukea kokeeseen, mikä siis oikeasti on perjantaina ja todellakin tarkoitukseni on ollut kokoajan lukea siihen, mutta mitenkåkäkö on käynytkään: Bell"o" iski, elikkä se tunari ihminen joka vain tunaroi.. oon ollut vain kotona, kone päällä kokoajan, oon miettiny niin pitkään että nyt vois kirjottaa jotankin tännekin, ei vain ole tullut minkäänmoista juttua mieleen ja lisäks en oo tehnyt vieläkään yhtään läksyjä ja niitähän on paljon ja ens viikolla maantiedon koe (pitäis saada hyvä numero!!) enkun valtakunnallinen ja sen jälkeen enkussa onneks tarvii vaan istua tunnilla ja olla aktiivinen, jos sais pysymään arvosaman samana kuin väliarvioinnissa, se olis niin helmi mulle! Huhtikuussa on kaikki valtakunnalliset, kaikki kokeet, itkettää ihan!!
(tänään meilla oli power (something) tanssia liikassa, tykkäsin paljon!!)

Mutta kaiken kokeeseen lukemisen ja läksyjen tekemisen sijasta sitä aloin kattomaan mun vaatteita, tulin hyvälle tuulelle. En ollu muistanukkaan kun tein yläasteen alussa käsitöissä oranssin hameen. Oli varmaankin unohtunut kaapinpohjalle syystä että oransia en ole koskaan osannut oikein yhdistää mihinkään, se on hankala väri, varsinkin kun kangas on satiinia...

Päätin kokeilla hieman. Pistin hameen päälle ja sen päälle vyön (SE KIRPPISVYÖ) ja päädyin siihen tulokseen että JESS kerrankin sain jonkinmoisen yhdistelmän tehtyä, tästä tykkään:


(sukat pilaa asun!)

(laatu on taas kerran aivan mahtava!)

(siskon sängyn alle tungetut tavarat ja tuo johto..? ja vastaavat ei näytä kivalt taustalla, älkää kattoko niitä, eiks nuo vyö ja hame (oikeasti lantiohame) ookki ihania??)

Tuo asu päällä mut nähdään huomenna tallustavan miessä lienenkin, laitan myös päälle neuleen, sillä eihän tuola vielä mikään keväthelle ole, mutta huomenna on kuitenkin kaiketi lämmin sää!! =)
Mitä mieltä olet yhdistelmästä, haluaisin tietää?!
-Bell Anan

1 kommentti:

  1. mä tykkään sun vaatteista ==) mullakin vähän sama ongelma, etten oo saanu kirjotettuu/tehtyy oikeen mitään. oon ollu vaan treeneis, mut toisaalt tykkään olla treeneis, et ei siinä mitään.

    ja se tanssi oli powermoverii ja se on hauskaa :D

    VastaaPoista

Kommentit: