torstai 26. maaliskuuta 2009

Living for music, living in a danceVärjäsin hiukset Garnier Luonnilliset Sävyt - Mahonkinen kullanruskea -sävyllä. Tarvitsin niin kovasti muutosta ja hiusten värjäyksest on just apuu. Klikkaa kuva vaa isommaks jos haluut nähä paremmi. Must noist tuli paljon paljon punasemmat ku mitä ois pitäny, kullanruskeeta ei oikee nää näis ollenkaan.. kaikki on sanonu kyl et sopii nii hyvi :)) Pidin entisist hiuksist ku oli oma sävy mut nyt oon niin HAPPY näiden kaa!!!!!!!

Oon kans niin helpottunu ku tää viikko on koht ohi. Tänää oli vika koe täl viikol -> se taloustietokilpailu, meni vähä mite meni... Viikonloppuna oon mun kaverin kanssa ja sit kuvataan ja kai tehää jotain suklaaherkkua, nammm!!!!


Päädyin tänään jotain kautta kuuntelee Those Dancing Days -bändii. Kuuntelin sitä viime syksynä ku hullu. Se vaan on niin ihana!! Tuli vanhoi muistoi mielee ja kaikkii tunteit, tilanteit, paikkoi ja melkee itku silmään. Nyt en voi lopettaa kuunteluu, paraikaa soi kuulokkeissa, voiiiiii teidän on pakko mennä kuuntelee TÄSTÄ tai TÄSTÄ tai TÄSTÄ!!!!! (tai jostain) =) Tän tahdissa on niin mukava kirjottaakki, en malta lähtee nukkuuu!

Mut heippahei kuitenski!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: