maanantai 23. maaliskuuta 2009

viikonlopun menemisetViikonloppu meni jännästi. En ehtinyt raottaakkaan silmääni kokeisiin lukemiselle. Huomenna on matematiikan koe ja minä se lähden siihen kohta lukemaan, toivottavasti! Normaalisti olisi varmaankin jonkilainen paniikki päällä että huomenna koe ja en ole lukenut, mutta nyt en jaksa murehtia liikaa, tulin koulusta ja huokasin helpotuksesta päästä pitkästä aikaa koneelle muutakuin kuin purkamaan kamerasta kuvia, nyt syön twixiä ja nautin hetken.

Kaverini synttärit menivät minun osalta aivan kivasti. Sankarittarelle pistettiin kruunu päähän ja hän näytti niin kauniilta loppu illan. Juhlavieraitakin oli juuri sopiva määrä ja kaikki niin kivoja (oma mielipide).


Tehtiin sinne ne kaksi suklaakakkua, sitten vein popcorneja myös, mutta sinne ne jäivätkin avaamattomana pakettina ja sitten lahjan, tietty!

Ostin joskus kirjan jostain kirjakaupasta 20snt ja annoin sen kaverilleni lahjaksi.

Koko juhlat olivat aika hauskat jos ei sattunut huomamaan muutamien ihmisten draamaa.. jossain vaiheessa minun oli aivan pakko selittää yhdelle jotain järkevää ja selvittää sillä hänen ajatuksiaan, sitten vedin hänelle litsarin poskelle, oikeastaan tuo litsari taisi selvittää enemmän kuin selitykset, sillä hän tuli myöhemmin illalla halaamaan kiitokseksi mitä olin tehnyt. Loppujen lopuksi mietittyäni olisin kuitenkin halunnut tehdä tuon myös jollekkin toiselle, mutta ilman mitään kunnon syytä...
Hengailtiin vielä synttäreiden jälkeen hetki ulkona ja menin sitten sieltä kaverilleni yksi.
Nukuin niin huonosti, murehdin koko yön ja pelkäsinkin, ehkä sain nukuttua about 3-4 tuntia.

Samat vaatteet menivät päällä kuin lauantaina. Käväsin kotona ja lähdin kavereiden kanssa stadiin. Käytiin ostamassa mulle hiusväri kympillä jonka just olin saanu, rahat vaan sattuu on aina niin vähissä ja kurjaa että heti tuli tuhlattua, minkäs sille mahtaa ja sitten sen jälkeen mentin leffaan.

Niin todellakin niin, että saa moittia siitä että vasta nyt kävin sen katsomassa, nimeltään Twilight:in. Pidin siitä todella paljon, se oli ihana! Mutta luulempa, että jos olisin kirjat jossain vaiheessa ehtinyt lukea niin ehkä olisin ollut eri mieltä leffasta. Nyt vain haluaisin vastaavan vampyyrinpoikaystävän niin kovasti, jospa hän veisi minutkin puussakiipeilylle :))!!
Illalla pinnistin hetken aikaa läksyille ja sitten äiskä värjäs mun hiukset.

Sävy nimeltään: Garnier luonnolliset sävyt 5.53 mahonkinen kullaruskea. Omasta mielestä näissä on todella vähän kunnalruskeata!! Mutta väri on kiva! Koulussa monet sanoivat että nämä sopii minulle, mutta jätkistä osa reagoin hieman voimakkaammin ja toiset taas ihan mukavasti osas antaa kommenttia. Hieman kuitenkin on ikävä vanhojan vaalenamaantienruskeita hiuksia, ne olivat ihanat, mutta vaihtelu virkistää! (kuvaa ei oo justiinsa ny saatavilla uusista hiuksista)

Vielämä sepitän, että mediakasvatuksessa teemme mediakansiot päättötöiksi ja minun päättötyöksi tulee Muotiblogit!

Nyt lopetan tämän kirjotuksen, jotta jäisi edes vielä hetki aikaa olla koneella ennen kuin pakotan itteni lukemaan matematiikkaa, heipäheii!!

2 kommenttia:

  1. EEEEEEEDWAAAAAAAAAAAAAAAARD <3 leffa oli iiihana ===)

    vimla

    VastaaPoista
  2. Äläpä, se oli niiiiiiiin superhyperihana<3 :)))!!!!!

    VastaaPoista

Kommentit: