sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

kevään siivouspäivätin

Aamulla kävin lenkillä ja kukkapuutarhalla.

Päivän kysymyksenä mulle: mitä tekisit jos voittaisit nyt lotossa?
-Ainakaan heti en vois tehä mitään, oisin ihan jäässä. Sitte törsäämään, säästämään, sijottamaan, matkustamaan!

Yksin kotona olen nyt. Perhe on viettämässä tutun synttäreit ja en voinu lähtee mukaan kun jäin lukee huomiseen mantsankokeeseen ja äsken kävin moikkaa kavereit, testastiin muunmuassa mun refleksii.. juu ja sit jotain muuta. Oli muuten ihan pakko pistää hyvää musaa päälle kun tulin kotiin, sillä täällä ei ole ketään ja on aika hiljasta, sitten myös pelkään et ajatukset ja tunteet tulee ny pintaan ku ois rauhallista ajatella, mut niin en halua. hyppelen ja juoksen täällä, jotta ei tuu tunteit.. jeepps sellasta.

Ostettiin mulle tulostin, merkki on CANON, niinku mun kameranki!!!
Päivä meikitkeikit:


Aluksi pistän meikki voiteen, joka hieman on ihoani tummenpi, se on tuo purnukka tuon värjäytyneen sienen vieressä: -Maybelline new york Wonder finish makeup Light beige (sävy kehitetty erityisesti vaalealle iholle.


Seuraavaksi aina sillointällöin jaksan pistää puuteria, sillä se on vaaleampaa kuin mekkivoide, niin kasvoni sävyt tasaantuvat, laitan yleensä poskille, otsaan ja hieman nenälle, tuossa on hyvä peili ja levitysjuttu (nyt en muista nimeä): -Maybelline new york Dream mat power (sävy kehitetty erityisesti vaalealle iholle)

Vikaksi mineraalimeikkivoide/puuteri jota työrittelen sudilla lopuksi poskiluiden alle niitä korostamaan, ehkä hieman otsaankin ja leukaan.. -Loréalr paris true match minerals W1


Koska värjäsin hiukset ja mulla on luonnostaan niin vaaleat kulmakarvat en voi enää käyttää entistä harmaan ruskeata kulmiin, niin löysin onneksi oikeastaa kalaalin, joka on juuri oikeata sävyä sitten harjaan värin tasaiseksi tuolla entisen värin harjalla: Nivea soft liner 03 Copper


Joskus tulee laitettua luomiväriä, mutta enemmän käytän tuota vain peilinä, kuten näkyy, mutta näkyy myös että vaaleata ja ruskeata on tullut käytettyä.. -Lancôme:nRipsarina on -Anytime lash decorator 01 Deep liguorice, harmittaa kun lumene otti anytimen pois markkinoilta... tykkään tuosta ripsarista niin paljon ja se on loppumaisillaan!!

Kajaali taas on -Maybelline (yllätys tähän mennessä) expression kajal 33 black. Joskus tulee myös maalattua eyelinerilla, siitä on merkki kulunut pois niin en voi kertoa nimeä, sekin aika lopussa, pitäisi ostaa uusi.


Viimeisenä laitan yleensä jotain huulille. Normaalisti hieman huuliensävyistä tai hieman tummenpaa huulipunaa hennosti, mutta toisinaan tulee mieli laittaa jotain kiiltävääkin, huulikiilto: Loréal paris Glam Shine 6h 303 everlasting beige

Katsoin äsken Herous: in, tykkääään siitä ohjelmasta ja katsoin koko viimekaudenkin (tänään alkoi uusi kausi!!!!!), mutta yksi juttu siinä on vialla: to be continued!!!! <-INHOAN TUOTA!! Ja nyt katon Silmänkääntäjää, kääntäkää neloselle, se tulee siellä nyt.

Elikkäs noilla meikeillä lopputulos kutakuinkin tämän näkönen:
Mitä mieltä olette noista meikeistä/merkeistä, kellään samoija, huonoja/hyviä? Mitä vain niistä? Ja onko hyviä vinkkejä esim. uudeksi ripsariksi?? =)

1 kommentti:

  1. Hei!

    Tiiätkö tehäänkö tota Light beige-sävyä enää? En ole löytänyt sitä mistään aikoihin :/

    -Lily

    VastaaPoista

Kommentit: