lauantai 18. huhtikuuta 2009

Minä lähden nyt vuorten taakse

Eilen meni päivä hieman niin että vain meni. Lähdin koulusta ja päädyinkin Vimlalle, sitte käytiin porukalla tyhjentämässä meijän jääkaappi ja lähdettiin nutalle. Siellä oli hieman niin että hieman ennen kuutta heitettiin porukkaa pois. Sillä kuudelta alkoi peruskoulun seiskaluokkalaiselle tukareiden järkkäämä disko. Keittiöön tuli kasiluokkalaisia pitämään buffettia ja jäin vain auttamaan, sillä tunsin heistä osan, koska he ovat tulossa riparille johon ehkä satun pääsemään isoseksi.. Joten mua ei kukaan tajunnu heittää ulos! Melkeinpä jouduttiin järkkäämään koko disko sillä tukarit oli myöhässä ja melkeinpä feidas... lopult ne tuli, mut soitti kuitenkin mun kaverin Helenan levyä ns. koko illan.. oli niil kai jotain omaa musaa lopussa. Sitten hengasin sidkon jälkeen Helenan kanssa ja sen jälkeen muutaman muun hyvän kaverin. Eilen oli hauska päivä.
Sinne Diskoon tuli todella vähän seiskoja, joten alettiin pyytää muilta peruskoulun luokka-asteilta oppilaita... siellä ne sitte istu vaan sohvilla, mikä se semmonen disko on mis löhötään sohvalla??!!!! DISKOSSA TANSSITAAAAAAAAAAN!!! Mut no jäipähä mulle ja Helenalle paljon tanssimis tilaa! :D BAILABAILAAAA
Vimla tuli espanjasta VIHDOIN, oli kova IKÄVÄ! Toi mulle super ison tikkarin tuliaiseksi!! :)

Päällä eilen:
Mekko/Tunika, H&M
Farkut, Zara
Kultamusta -langasta tehty kietaisuneule, äidin kaapista
Pallokoru, äiskän korupiilosta
Tänään on ollu ihanan aurinkoine mutta tosi pahasti tuuleva päivä. Hiukset meni kokoajan ihan sekasin, sillä tuuli oli todellakin kova!
Aamulla kesti pitkään että sain herättyä, ajattelin että tänään luetaan vain kokeisiin ja tolleen, mutta avasin ikkunan näin auringon ja lähin ulos, nimittäin aamupalalle..


Olin sitten kahden kaverin kanssa ja oikeastaan siitä jostain kahestatoista kolmeen ja sitten piti tulla kotiin pelastamaan isä: hän oli menossa jalkapallomatsiin eikä saanut mun siskoa mukaan ja äiskä on tallinnassa, illalla nään TULIAISET!! eli piti tulla kotiin siskon seuraks. Sitten kysyin et paljonkos sain sitten palkkaa, sain sen verra ku mitä olin velkaa isälle, eli en oo enää velkaa.


Päällä tänään:
Sama kietaisu neule äiskän kaapista
Punanen panta tais olla jostain stadin vaatekaupasta... voiku muistais
Paita/Tunika, H&M
Alla t-paita, Zara
Farkut, Zara
Harmaa villakangastakki jonka haluisin jo vaihtaa kevyempään on henkkamaukasta
Ihana punanen laukku on toosi vanha, merkkinä on: DUFFY spirit of nature, for independent people
Nyt joko alan tehdä jotain työtä tai lukea kokeisiin tai sitten kiiruhdan vielä ulos ennenkuin aurinko laskee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: