lauantai 4. huhtikuuta 2009

reisien vertailu päivätin


Eilen koulussa voitimme yhteiskuntaopissa pörssipelin, alussa meillä oli yhteensä rahaa 290 ja lopussa olimme 100 rahaa voitolla. Osakkeita jäljellä lopussa oli oisko kaksi tai kolme öljyä ja yksi matkailu. Alku tilanteessa oli 5 öljyä, muutama malkailu ja metsä. Osasimme myydä oikeassa vaiheessa osakkeita ja ostaa, mutta enemmä myytiin. Ens tunnilla saamme jonkin palkinnon.
Jotkut joutuivat päälle 50 tappiolle.. outoa.

Jäin koulunjälkeen tekee läksyjä sinne ja venailemaan jos joku sattuisi tulemaan, kun en jaksanu/halunnut lähteä kotiin.. Mentiin kaverille katsomaan rottia ja lähettiin sieltä ulos.. Sain puhuttuu niin paljon yhdelle kaverille, joka ihme tiesi kaikesta jo niin paljon vaikka en ollutkaan kertonut mitään, välillä kun kavereita on niin paljon nii unohtuu keiden kaa ei ole pitkään aikaa ollut, oli muute hauskaa ja tajusin taas kerrankin lisää kaikesta.. mennään joskus muuten nuuksioon kuvaamaan luontoa, jeiij!!
Sen jälkeen nähtiinki porukka kavereita ärrän lähel ja lähettiin hetkenpäästä mimmilään. Välillä lähdettini ulos ja mentiin nuorisotalolle, sitten taas mimmilään. Oon ollut kokopäivän pois kotonta.
Mutta oli tosi hauskaa ja kivaa, mutta myös välillä mulla oli vittuuntunu fiilis, mutta muuten annan päivälle numeroksi ysin (9). :)


Aamulla oli muuten ihanansti aikaa kun menin vasta ysiin, joten päädyin järkkärillä napsii asusta kuvia. Tuo asu näyttää muuten ihanammalle ilman neuletta, mutta olihan sitä pakko pitää päällä, ei vielä ole kevät ja palelen paljon!

Päällä on ollut paljon henkkamaukkaa eilen...:
-Tunika/paita/mekossa on puolipitkät hihat ja siinä on ohuita raitoja ja ihana napitus, niin että kaula-aukko on sopivan kokonen ja kiva, ei ihan ylös saakka menevät napit siis. (h&m) ostin viime kesän alussa.
-Vyö peittää mekosta kuminauharypytys kohdat, joita on edessa ja takana. Vyön ostin kirpparilta, lukekaa siitä lisää täältä.
-Neule oli ennen valkonen, mutta mustasta on enemmän hyötyä, värjättiin se mustaksi, kävetää, ja napit on kivat sillä eihän ne värjäydy mukana, ne korostuu valkoisena hyvin! (h&m)

-Farkut on jo muutaman vuoden vanhat, niissa on reikiä ja olisi jo aika heittää ne menemään, mutta tykkään noista, niidenkanssa ei tarvitse käyttää vyötä, ne on niin sopivat. Ne on kulunukkin kivasti polvista. (h&m) En ole enää henkkamaukasta löytänyt tarpeeksi hyviä farkkuja, nuo ovat kestäneet kauan, en raaski heittää menemään!


Pitäisi värjätä hiukset uudestaan, sillä mullahan on pitkät hiukset, niin eise loppujenlopuksi kaikkiin kohtiin hiuksista tullut tasaisesti, latvat hieman vaaleammat. Ei yksi purkki hiusväriä näin pitkiin hiuksiin riitä! ei vain ollut varaa ostaa tuolloin kuin vain yksi purkki..
Katsoo nyt joku päivä jos olisi aikaa.

Tänään pitäisi lukea maantietoa, heräsin jossain kahdentoista jälkeen kun mimmilän asukas herätti soittamalla... mutta ihan hyvä, en ois muuten heränny ja sain jopa innostuksen kun kuuntelin ihania biisejä siivota huoneeni pöydän ja pedata sängyn. Tänään voisi lähteä myös kameran kanssa ulos tepastelemaan jos on aikaa...
hyvää lauantaita ihmiset :)!
-Bell Anan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: