torstai 16. huhtikuuta 2009

SMILEHuh nyt pääsin viimein kirjottamaan! On ollut kiire koska tämä huhtikuu on kiireistä aikaa: kaikki kokeet tässä kuussa ja mahdolliset muut työt!!!

Tänään oli ruotsin valtakunnallinen, toivottavasti meni hyvin, en muista siitä oikein enää mitään.
Ens viikolla vielä matikan valtakunnallinen koe ja sitten hieman (kaiketi) taukoa kokeisiin vähäksiaikaa.

Mutta onhan mulla työn alla mediakasvatuksen päättötyö, arvatkaapas mikä aihe mulla on????!! nii hmm no okei oon kiltti ja kerron, aiheeksi valitsi omanprojektin (ois ollu kamalaa tehdä jokin määrätty tietty työ ja aihe) aiheeni on: "Kuinka tulla suosituksi muotiblogiksi?" -KYLLÄ!!
Ensinnäkin se on raportti johon kerään kaikki mahdolliset vaikutteet tulla suosituksi muotiblogiksi, kirjoitan ns. ohjeet, mutta se kaikki vaatii paljon tutkimustyötä, en osaa lonkalta heittää oikein mitään enkä pystykkään tehdä sitä lonkalta, haluan että siitä tulee pätevä! Seuraavaksi tottelen työssä 'ohjeita'. Päätin toteuttaa aiheen mustalle kartonkipaperille ja teen siitä kansion. Kansien sisään tulee ohjeet ja malli miten sitä voi totella.. Aion pistää tänne siitä sitten kuvia ja lisää tekstiä kun pääsen niin pitkälle, tämä kaikki epäselvä selitykseni toivottavasti vielä ymmärretään aikanaan. Vasta nyt olen työssä kirjoitusvaiheessa (tulee kiire!!!).
Käsitöissä taas päättötyöksi ompelen mekkoa valkoisesta puuvilla kankaasta. Sitä on aikaa tehdä vielä pari viikkoa, sillä laitamme päättötyöt näyttelyyn oisko siinä vapun aikoihin... tulee kiire!!! tai toisaalta ehkä ei tule, sillä otin työn kotiin ja teen sitä viikonlopun, elikkäs kuvia siitä saattaa tänne ilmaantua ja ensiviikon kässäntunnille otan itse ottamani maisema kuvat mukaan muistitikulla ja painan nemekkoon, siitä tulee hieman erilainen kuin muiden töistä... :)

Nyt pikkaisen alkaa väsyttää, satuin viime yönä heräämään neljän aikoihin hirmuseen surinaan.. ensin en välittänyt, mutta sitten pongahdin ylös ja pistin valot päälle, että niin.. oli mun lattialle jostain ilmestynyt yö vieras, nimittäin todella iso ampiainen!! Onneksi lopulta siitä päästiin eroon ja sain nukuttua jonkinverran... Eipä kannata pitää ikkunaa niin auki kuin minä, muuten kohta koko ampiais pesä asuu asunnossa!

Kiireen vuoksi en ole pystynyt päivänasuja kuvailla, ihan harmittaa!! Mutta olen kuin olenkin ehtinyt jumittaa jonkun aikaa Forever21:ssä, mitä ihanuuuuuksia!!!!

Tein arkilook kollaasin Forever21 vaatteista:
Nyt harmittaa että en tehnyt kesävaatekollaasia, mutta hmm olisi ehkä saattanut tulla vielä kovempi kaipaus kesääään, voikuin se tulisi jo tai ainakin lämpimämpää!! Vaikka aurinko paistaakin pidempään ja on auringossa lämmin niin kuitenkin on kylmä tuuli ja varjossa on kylmä, minä en tarkene ilman takkia, mutta jos sentään saisi vaihtaa ohuempaan takkiin niin se olisi kiva :)!!!
KESÄ TULE JO!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: