torstai 14. toukokuuta 2009

Let's take a trip to bikini!JESSSS peruskoulun kokeet suoritettu ja kaikki koulutyöt kans! Ruotsin koe meni hiema huonosti ja enkun esitelmä taas ihan hyvi, oon aik ylpee ittestäni! Nyt on pariviikkoo koulus vaan jotain leffankatteluu jne.
Tänään oli myös päättäjäis harjotukset...ei niistä sen enempää ja ja mut nii ja oon aatellu laittaa sen Indiskasta ostamani vaalean pitsisen mekon päälle sinne, se on ihana! Kengät kyllä viel hiema hakusessa..

Tänään menin myös ostamaan bikineitä tai en ollu varma että jos oistaiski jonkun tosi makeen uimapuvun jos ois osunu silmään ja sopinu mulle niin sitten se.
On mulla bikiinit jo ennestään, mutta en tykkää ala-osasta, joten mieluiten uusi uima-asu!


Viime vuona menin Marimekosta etsimään bikineitä, sillä äidilläni oli ollut nuorena Marimekon bikinit, sellaset tosi kivat mustat joisssa oli kuviota, mutta bikineitä ei sitte sillon vuot sitte ollut myynnissä ollenkaan. Selailin Marimekon sivuja eilen illalla ja löysin uima-asuja.

Vilmiina-uima-asut näyttivät kivoille ja eniten tykkäsin uimapuvusta, mutta en tiedä oikein että oisko sopinu mulle... tai aattelin että sitten menen henkkamaukkaan ja ostan jotkut...

Marimekolle on tullut myös muita ihania kevät ja myös kesähenkisiä vaatteita :)

Mutta niin: sitten kun tänään kaverini kanssa suuntasimme bikiniostoksille ja kävimme eka Marimekon läpin ei tullu sieltä ostettua mitään. Ne uudet ihanat vaatteet oli jotain niin aah ja jopa löysin noi uima-asutki, mut ääh ne hinnat.. tiesinhä mä että siel on kallista, mutta toivoin et ois oinu olla halvempaa... aina voi toivoa.

Siitä sitten sinne henkkamaukkaan :Dheh (osaan ennustaa)
H&Mssähä on nyt se uusi collection, joten onneksi tulimme suoraan alusasu ja uima-asu puolelle, oli muuten mennyt kauankin kun olisi jäänyt ihastelemaan kaikkea!!
Löysin sieltä sitten tosi ihanat bikinit by Matthew Williason (suunnitteli sen collectionin H&Mlle)!
Kerranki jotain värikästä, kesästä ja samalla ei liian rajua, ihanku rusetti se bikinien yläosa, I SO LIKE!! Sain myös pinkin pussin ja otin H&Mn uuden lehden mukaan, voin siis treenaa enkkuu ja upeit ne kuvat!
EI ollu huono tuuri että Marimekossa on kallista ja säästin rahaa!
Image and video hosting by TinyPic

PS. Tänään vietimme myös äitini synttäreitä ja söimme hyvää jäätelökakkua, jonka pohja oli keksimuruista ja päällä oli mansikoita, nammm!!!!
Image and video hosting by TinyPic

PPS. Huomenna lähden Viroon koko viikonlopuksi nuortenleirille, eli ei tule pitkään aikaan päivitystä, joka olisi kyllä ihan suotavaa koska en oo pitkään aikaan koulujuttujen (joita nyt ei enää tänpäivän jälkeen siis onneksi ole) ehtinyt kirjottaa mitään ja haluan niin kertoa kässänmekostani! Hmm ja 20.5 mennessä jos vielä haluan niin ehtisin lähettää kuvan yhteen valokuvauskilpailuun.....

1 kommentti:

  1. love those bikinis, ite sovitin samantyyppisii stadiumis, mut mulle tommonen malli ei sovi...mut sulle varmaa sopii !

    VastaaPoista

Kommentit: