sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Päivät auringonpeitossa ja naama hymyilee

Olin Vimlalla yötä ja katsottiin muutama Aurdey Hepburn leffa ja lainasin loput Vimlalle ja sitten myös katsottiin hieman Liikkuvaa Linnaa, kuunneltii musiikkia, riehuttiin, syötiin karkkeja, suklaakeksejä, sipsejä, suklaata ja juotiin limuu ja juissii.
Oli ihan sika hauskaa ja arvatkaapa monelta heräsin.... klo 13.15! heh
Sitten syötiin jne. Kun tulin kotiin näin viereisellä pihalla kolmepaloautoa ja poliiseja... oli ollu tulipalo. Sitten kotona yllätyin kun huoneeseeni oli viimein ilmestynyt peili jota olin kauan odottanut. Myös seinälle oltiin laitettu kello jonka ostin yhessävaiheessa ja naulakon jonka ostin kirpparilta.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lainasin Vimlalta myös ihanan neuleen päättäreihin (roikkuu naulakossa) ja hän tulee taas huomenna meille katsomaan mun mekot läpi, että jos voisin jonkin lainata.
Image and video hosting by TinyPic
Viikonpäästä oon jo kesälomalla!! IHANAAAA!!!
Image and video hosting by TinyPic
Ruudullinen paita on tosi tosi vanha..oikeastaan yöpaitana oon sitä käyttäny, mut välillä tullu iha päivälläki pidettyy päällä, enpä usko et vastaan kadulla tulee kukaan jolla on sama paita sitten päällä. Liivi on se UFFista ostettu ja myöhemmin vaihdoin Marimekon mustavalkoraitapaidan sen alle.
Kävin myös tässä postauksen välissä auttamassa siskon synttärijuhlien järkkäämises ja kaikes mihi mut sai auttamaan.

Eiks ookki ihana peili, kello, naulakko, puinen norsu, kynttilälyhty, taulut (itsetehty)? =)

Nyt lisää kahvia!! NAMMMMMM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: