sunnuntai 3. toukokuuta 2009

työt vie päivän

Ette arvaa mitä teen juuri nyt!
Niitä koulu töitä. Aloitin tekemällä mediakasvatuksen päättötyötäni aiheena on muotiblogi.
Seuraavaksi myös vaatteisiin tyyliin muotiin painottava työ on kässän työ. Pitää tehä vaatekollaaseja, paljon kirjoitusta omasta tyylistä, mistä ei pidä, mitä vaatteita haluaisi, pitää luoda asukokonaisuus, kertoa vaatteiden huoltamisesta.
Sanoisko muuta kuin: HUOH! vielä mantsantyötäkin pitäisi tehdä ja paljon!

Tuli mieleen just että meen lappiin isoseksi ja parinviikonpäästä on nuortenleiri Pilistveressä, jossa oma riparini oli. Ihana päästä sinne, se on maaseudulla ja saatetaan päästä jopa uimaan jos on lämmin, siellä on kaunista ja jotenki rauhallista, pääsee karkuun murheista.

Image and video hosting by TinyPic
eilen tallustin kotiin ennen lenkille lähtöä ja havahduin huomaamaan että meidän pihalle on kylvetty kukkia, ne kukkii jo! Kyllä se kesä vielä tulee, koko viikonloppu on ollut niin helteinen! Haluun kesämekkoja!!!!!
Meiltä löytyi kotontakin muurahainen, eihän me muutakuin asuta viidennessä kerroksesssa... ne on selvästi herännyt unistaan.
Vilma on muuten tänään kirpparilla, toivottavasti päästään lukemaan mitä hän on ostanut!
Nyt kipikapi pois koneelta ja takaisin koulutöihin.
heippodei!

Onko muuten muuallakin kuin pääkaupunki seudulla ollut jo lämpimiä säitä?

1 kommentti:

  1. Kiitos ja totta kai saat kokeilla =) Ja kiitos, en ite tykkää mun tyylist, haluisin jotenki erikoisemma/persoonallisemma/hauskemma/värikkäämmän tyylin. Heeei miten mä laitan itteni blogilistalle?

    VastaaPoista

Kommentit: