lauantai 4. heinäkuuta 2009

Maailman valloitus

Tällähetkellä kuuntelen: Scandinavian Music Group - Hölmö Rakkaus.

Kohta aattelin mennä suihkuun ja sitten siivota ja tehä vilman mekkoa ja nauttia päivästä, en muista yhtään mitä oli aikeina tehä i dag.
Mutta vihdoin haluaisin pyöräilemään ja tuntuu että kukaan kaveri ei halua mukaan ;/.
Oisin voisin ottaa kameran mukaan.

Oho löysin muron lattialta.
Eilen vielä tämmöstä:
Olin nimittäin ihan yksin Seurasaaren jälkeen ja katsoin sillalta Munkkiniemeenpäin ja selasin kännykän numeroita, yhdelle soitin muutamaan kertaan mutta hän ei vastannut, katsoin viittä muuta nimeä ja en vain saanut itseäni painamaan virheätä nappia. Lähdin kävelemään puistotielle ja ajattelin mennä makuuniin ostamaan suklaata vaikka olin päättänyt että en syö paljon karkkia nyt.
Minä vihellän matkallani.
Soitin makuunin eessä kaverilleni sillä en halunnut joutua siihen houkutukseen että oisin mennyt ostamaan suklaata ja ajattelin että hän olisi ehkä se pelastava enkeli joka käännyttäisi minut jonnekkin muualle, hänkään ei vastannut.
Mutta samassa makuunista pöllähtää kolme enkeliä ja pelastaa minut.
Mentiin kaikki yhdessä valkoiseen valtakuntaan upeaan kutoskerroksen asuntoon ja söimme super hyvää sitruuna pastaa.
Tämä on tätä onneani, kun jään yksin niin aina jollain konstilla joku pelastaa minut ja päädyn taas ihmisten tässä tapauksessa enkeleiden ilmoille.
Syönnin jälkeen ulkoilutettiin itseämme parvekkeella ja sinne pöllähti neljäs enkeli, siltä parvekkeelta on ihana vanhojen Munkkiniemen kerrostalojen eriväri peltikattojen näkymä, ne kattoikkunat ja pyykkilanka ja parvekkeet ja savupiiput on jotain mistä tykkään niin paljon, rakastan kattoja! Onneksi itse asun viidennessä kerroksessa niin ei haittaa ollenkaan hengata niin korkealla.
Istuttiin siinä parvekkeen lattialla ja mietittiin kaikkea, saatiin siinä huippu idea vallata eurooppa ja aloimme puhua maista ja jakaa niitä toisillemme, seuraavaksi päädyttiin siihen että valtasimme koko maailman!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Oli pakko rientää sisälle, sillä etsimme kartan ja valtasimme maat siihen punaisella kuulakärkikynällä. Minä hallitsen Ruotsia, Kyprosta, Enkkua, Norjaa, Tanskaa, Belgiaa (suklaaaa!!), puoliksi Gröönlantia, sitten Hawaii, ja jotain ihme maita Afrikasta ja Aasiasta ja Etelä Amerikasta.
Tuntui siltä kuin olisi ollut joku entis ajan diktaattori joka vain piirsi punakynällä mikä kuului kullekkin. MUAHHAHAHHAHAHAHAAAAA!!!

Aluksi jopa istuimme kaikki sivistyneesti pitkän valkoisen hienon pöydän päässä (meitä oli 5) ja hienoilla valkoisilla tuoleilla ja pöydän päässä oli vielä iso peili, näytimme valtiailta.
Seuraavaksi alettiin siis silloin sitä karttaa katsoa.
Image and video hosting by TinyPic
Mä oon kirjain A
Image and video hosting by TinyPic
Myöhemmin illalla katsottiin leffaa, oltiin taas parvekkeella ja puhuttiin koulusta ja aineista ja tulevaisuudesta, pyykkinarusta, naurettiin niin ja keksittiin kiva sylkemistapa...
Vielä myöhemmin katsottiin sinkkuelämää ja istuttiin valkoisessa olohuoneessa ja juotiin kokista.

Siinä oli eilinen.
Pitäisin vain päästä muutamasta tärkeästä hepusta eroon ennen kuin se maailman valloituis onnistuisi.
Sitä odotellessa...
ehkä tämä idea jää kuitenkin jälkikasvull...
ei voi tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: