lauantai 27. maaliskuuta 2010

Olisiko aika ottaa käsi käteen ja puhua asiat halki? Kävele puolitiehen vastaan.

Vaatteet tänään
Ussan työ

Mämmi tekee pääsiäisen

toppi
IHANAT KOROT!
Mikkelin työmaa
Akseli

Vihdoin pääsin koneelle ja en ees omalle. Oma kone sammuu koko ajan ja toises himan koneessa ei toimi netti. Nyt oon frendin koneella.
Viimeviikonloppuna olin mikkelissä kattomassa sukua ja ohhoh ku siel o kivasti remppaa koko keskusta täynnä.
Päädyttiin myös mikkelin uuteen ostoskeskukseen Akseliin, josta mulle tulee mieleen pienikokoinen Kamppi ilman metroasemaa ja busseja.
Ostin KKengästä nuudet ihanat kengät joita pääsen vasta käyttää ku ei oo enää märkää loskaa maa täynnä.
Ostin myös topin, paidan ja vyön Ginasta.
Tää viikko on ollu kiirettä täynnä. Tein ussan yön ma-ti välisenä yönä, siitä tuli kyl aik hieno ja oon ylpee siitä, mutta ittestäni et oo ylpee ku se jäi niin viimetippaan. Kone sammuili sillon 4 kertaa tunnissa ja lopulta olin valmis viidelta aamulla ja ku olin menossa nukkuu niin aurinko alko nousta, sain ehkä nukuttua 15 min kunnolla ja herätys oli jossain puol seittemältä..ihan kiva.

Keskiviikkona tuli meidän Munkkiniemen nuorisotalolle toimittijia kolmen maissa ja päästiin pelaa pingistä kaverin kanssa jotta kuvaaja sais kuvia. Aluks siit pelist ei tullu mitää ku eihä me mitää osata pelaa, sit ku alettiin vastaa toimittajien kysymyksiin ja keskustelee kaikesta siin pelin aikana niin sehän peli onnistu iha mallikkaasti. Lopuksi tuli imarreltu olo kun kuvaaja kysyin: "Nii olitteks tekin ohjaajia?". Viiden jälkeen tuli myös nuorisolautakunnasta muutama ihminen pyörähtämään nutalla, mutta en edes huomannut kyselikö ne keneltäkään mitään.

Lähdin illaksi kaverille vielä kahville ja juotiin Indiskan noin 8dl mukeista latet ja tehtiin tosi hyvää ja halpaa ruokaa: kasvispihvejä juustolla, kalapuikkoja voitaikinan välissä paistettuina, ja syötiin kans kaverin äidin tekemää todella hyvää salaattia jossa oli oliiveja sieniä salaattia tomaattia sipulia tonnikalaa...nam!
Yöllä päätin kattoa nuorisolautakunnan torstaina pitävän kokouksen esityslistan läpi.. seuraavaksi lähetin sähköpostia ja vakuuttelin miksi nutaa ei saisi lakkauttaa.
Torstaina tuli sitten tieto että SITÄ EI LAKKAUTETA!!!! Mahtavaaaaaa!!!!!

Seuraavana huolena on se että meidän koulua aiotaan lakkauttaa ja en näe edes meidän koulun lakkauttamiseen kunnon syytä kun ensisijaisia hakijoitakin on paljon ja tilat ovat hyvät, ilmapiiri paras ja jokasuunnasta helsinkiä pääseen sinne!
Eilen oli bänditreenit ja sen jälkeen menin nutalla jossa oli keikka. Ensiksi soitti kaverini bändi ja vähänkö he ovat hyviä, seuraavaksi yksi toinen bändi jota olen aiemminkin ollut kuuntelemassa ja viimeisenä kaverini tutun bändi jonka laulajan ääni oli just ihana ja biisit tosi tarttuvia!
Oli tosi hyvä ilta!
Ens viikon tiistaina alkaa koeviikko ja pitäis siihen alkaa lukea jo. Ja maanantaina menen sairaalaan.
Ei tässä tän enempää ja toivon että saisin uuden koneen jotta pääsisin kunnolla kirjottelemaan.
Hauskaa viikonloppua kaikille!

(kuvat on suoraan koneesta joten osa on väärinpäin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: