maanantai 24. toukokuuta 2010

paperi täynnä turhia lauseita ja hirvi ö

Kimallusta tähän kimaltavaan kevääseen, ihanaa kohta on kesä!

Glittering


(ruusu on äitienpäivä afrikkailaisesta gospel messusta)

I got a rose


Sain kaksi uutta kirjahyllyä ja päätin heti aloittaa sen täyttämisen muotilehdistä.
Haluisin uusia lehtiä!!!

My fashion magazine shelf

Tänään oli kyllä taas semmonen päivä että asiat meni eritavalla kuin piti. Toivottavasti en antanut ittestäni väärää kuvaa joillekkin, nimittäin ihmiset ymmärtävät asioita niin helposti väärin.

Kerrankin mun kone on toiminut edes jonkin aikaa, vaikka onhan tää jo kahdesti sammunut.
No ei se mitään. Myöhemmin taidan uppoutua Tove Janssonin ja muumilaakson maailmaan (luen hänen elämäkertaa). Tänään on ollut kyllä taas toinen päivä med svenska, tarkoitan että taas on tullut höpöteltyy ruotsiks jotakin ja fyssanty epäonnistui niin pahasti että juotiin kahvit ja eipä tehty sitä sitten ollenkaan.
Joskus parituntia sitte kirjotin viimekesästä tekstin, kuinka ihanaa oli viettää yöttömiäöitä ja kuinka auringon nousevat säteet osuivat kattopelleille ja kimalsivat kuin kristallit.
Seuraavalle paperille aloin kirjoitella kaikkea hömppää. Sinne päätyi outo pikkutyttö, omakuva, moroporuheipappa josta tuli hirvi ö ja kaikkea muuta kaipuuta ja viimekesän juttuja, bootsit, huonoa ruotsin ja enkun kieltä ja runo sateesta...
Lopulta suunnittelin myös hieman mitä otan Kreikkaan mukaan vaatteiski, tai oikeastaan mitä kaikkea on pakko ostaa... shorsit mekkoja uudet bikinit... listaa löytyy
Nyt olen varmaan jo parituntia tapellut tämän koneen kanssa koska se on nyt sammunut kuusi kertaa tän höpöttelyn aikana!

Anyway, nyt kattelen Vogueta ja murehdin laiskuuttani, haluun isnpikset ja toteuttaa sen nyt!=)
Hauskaa viikonalkua kaikille, toivottavasti nää sateet lähtis jo, vaik onha toi luonnolle iha hyväks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: