perjantai 7. toukokuuta 2010

Pestokuorutettua kalaa seuraavaksi syömään, moikkeliis-->

Aika vaan kuluu ja alle kuukaus koulua, sitten lomille!

Meillä on ollut reippasti gospelmessun treenejä ja sunnuntaina äitienpäivänä on meidän kuoron ja bändin Afrikkalainen gospel messu munkkiniemen kirkolla klo 11. Saa tulla ja ottaa äidin mukaan, kuten myös sukulaiset ja frendit. Taitaapa olla meidän vika messu tänä vuonna.

Eilen olin kaverin kanssa lenkillä gospeltreenien jälkeen. Kierrettiin seurasaari ja oii ku on ihana sää. Auringonlasku oli upea ja ei ollut liian kuuma, ei liian kylmä. Päätettiin että ruvetaan käymään lenkeillä säännöllisesti.
Ennen seurasaarta on toinen "saari" jossa on semmoinen kaarenmuotoinen metallinen iso taideteos (toivottavasti tajuatte), sen päässä istui noin parikybänen mies ja katteli maailman menoa, se oli tosi sulonen! =) lenkillä on monta hyvää puolta. Ensiksi se että pääsee tuulettaa päätä, toiseksi siitä tulee hyvä fiilis, kolmanneksi siellä on kuumia miehiä hikoilemassa!

Nyt näitä harmitteluja vielä siitä ku en oo voinu bloggaa ku kone ei toimi, oon nytkin koulu koneella.

Oltiin tossa tiistaina koulunkaa kattoo Petra von kantin katkeran kyyneleet -näytelmää Willensaunalla, se oli tosi hyvä! Kannattaa mennä katsomaan! Ostin myös sitä ennen Sokokselta uuden ripsarin 35€, kajaalin ja puuterin. Piti tuhlata se koko 50€ lahjakortti, sillä rahaa sen sisälle ei voinut jättää ja päätin että on se jo korkea aika kuluttaa.

Mitäs muuta täst lähiajoilta... haluun uusia vaatteita!
Ja kavereiden kanssa ollaan hihkutettu niin paljon kesästä että se sais tulla jo!
Kaveri antoi mun eilen lukea sen itse kirjottaman dekkarin, jonka hän oli kirjoittanut ehkä noin viikossa, hän lähetti sen yhteen kilpailuun, ja en voi muuta sanoa että se oli aivan mahtava ja sitä tekstiä vain kahlasi ja juonen käänne oli todella hyvä! Toivottavasti se julkaistaisiin lehdessä tai ylipäätään julkaistaan esim. lyhyenädekkarina. Siinä tytössä on paljon aineitta kirjailijaksi, hän kirjoittaa myös näytelmäkäsikirjoituksia.

tämmöstä mun maailmanmenon päivitystä tällä kertaa, heippaaa = ) ja toivokaa mulle onnea saada kone toimimaan tai et saisin uuden koneen niin pääsisin taas kunnolla kirjottelee.
-B.A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: