maanantai 28. kesäkuuta 2010

reissupäivät vievät minut, yrittäkää ottaa kiinni!


Nyt kävi näin, että eilen tultiin puol viisi päivällä Helsinki-Vantaalle (olin siis Kreetalla Chaniassa, Agia Marinassa) ja heti laukku ympäri ja vaatteet pyykkiin, nimittäin tänään lähtö Virroille Marttisiin (taas sinne isoseksi), ihan kivaa jeejee mut hieman koht puoliin nää mun tulemiset ja menemiset alkaa raastaa. Toivottavasti sielä olisi hyvät säät, vaikka onhan täällä muutenkin ihan hirveän kylmä verrattuna Kreetaan : )

Ja huiiii, miten on voinu kuolla päälle kakskyt juhannuksena??!! Iha järkytyin, sillä viime vuonna kuoli vaan 4 miestä. Oon selvästi jääny viikonaikana jälkeen kaikesta, mutta kyllä jotenkin sain kavereiden jutuista selvää. On selvästi ollu aikamoiset jussinvietot, me vain istuttiin ravintolassa syömässä paikallista ruokaa ja juomassa talon viiniä. Paljon rauhallisempaa siis ja illalla myöhemmin katsomaan vielä jalkapalloo.

Ihme ja kumma muuten että tää kone ny hetkisen toimii! En oo voinu laittaa kuvia matkalta koneelle, koska niitä on ainakin päälle tuhat, ja tämä kone kaatuisi muutamaan otteeseen niita purkaessa.. -.-

Anyway kirjottelen kaikkee sit matkasta ku saan ne kuvat
ja voin sanoo että sielä oli rentoa ja auringonlaskut oli ihania, jotkut hetket oli kuin leffasta ja se oli outoa ja kaikki ruoka oli todella hyvää, täällä suomessa en suunnilleen pysty syömään mitään, ja me päätettiin että pidetään syksyn alussa porukoiden kanssa kreikkapäivä!!

nyt lähden vielä kuivaamaan hiukset, oon yskiny ja aivastellu nyt paripäivää (voi johtua meidän hotellin ilmastoinnista) joten en suostu märillä hiuksilla lähteä ulos ovesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: