keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Vaatteet kertoo ihmisestä

Nyt on kone toiminut onneksi jo aika pitkään sammumatta, joten viimein saan laittaa hieman kuvia toukokuun vikojen päivien ja kesäkuun alun asuistani.
Image and video hosting by TinyPic

Kengät ostin viime vuonna Dinskosta, joka kerta kun kaverit on bongannut nuo samat kengät jälkeen päin lehdestä tai jonkun toisen päältä he ovat hihkaisseet mulle, NÄIN SUN KENGÄT! SUN KENGÄT ON LEHDESSÄ :D.. Suloista, onhan mulla enemmänkin kenkiä, mutta noi tais olla mun ensimmäiset paljon korkeammat korot mymmelikenkien jälkeen.
Leginssit on varmaan Indiskasta.
Tuo mekko on ostettu ruotsista '08. Se oli konfirmaatio mekkoni, sillä en halunnut samantyylisiä satiinisia väriläikkiä kuin toisilla oli, vaan jotain naisellisempaa ja tuo on ollut hyvä arkikäyttöön ja juhlaan, tykkään siitä paljon!
Ostin myös samasta putiikista mustan kiiltonahka vyön, mutta se on mennyt niin pahasti jo rikki että olette varmaan nähneet vain tuon ginatricotin vyön kaikken asujen yhteydessä. Jos rahaa ropisisi lompakkoon niin tottakai ostaisin jo uuden vyön!! Ja paljon muuta!!!
Musta neule alla on henkkamaukasta (h&m) ja se on ollut alunperin valkoinen, mutta värjättiin se mustaksi.
Nahkatakki (tekonahka) oli heräostos ja todella hyvä löytö! Se on Vero Modasta ja maksoi alennuksessa vain 15€, aiempi hinta oli ainakin päälle 45€.

Image and video hosting by TinyPic

Ballerinat ovat Lindeksistä ostettu vuonna nakki ja peruna. Ne on ehkä ainoa ballerinat jotka on ollut mun jaloille mukavat ja ei ole yhtään hiertänyt.
Farkut on aika uudet, ostin ne Seppälästä lahjakortilla. Tiesin että mun täytyy ostaa uudet farkut, mutta se oli ihan ihme että astuin kauppaan ja siinä ne sitten heti olikin naaman edessä, NOI ON MUN! hehe, jopa turkulaiset tykkäsivät noista, tai sellaisen käsityksen sain!
Pitkä neule on ruotsinlaivalta. Juttu meni niin että äiskä katteli sitä pitkään, sitten laitoin hänet kokeilemaan sitä ja selitin kaikki mahdolliset tavat miten sitä voi pitää päällä, lopulta neule päätyi mulle, kaikki huomasivat kuinka paljon halusin sen!
Musta paljetti paita on kappahlista ja se on ostettu kohta neljä vuotta sitten! Oho, en ollut muistaakkaan että se niin vanha on. Kyllä on ollut lempparini jo pitkään, paraikaa kun tässä kirjottelen se on päällä.
Ja laukku on äidin, ja käytin sitä pariviikkoa, kun alunperin lainasin sitä kahdeksi päiväksi, onneksi en rikkonut sitä tai sotkenut. Äidillä on onneks monta laukkua joita vaihdella.

Image and video hosting by TinyPic
Päällä oli tuonapäivänä harmaa villakangas takki, joka on h&m:stä.
Harmaa paita on myös hieman vanhaa satoa, se on ostettu Zarasta.
Hame on äidin, ja jos se ei olisi ollut kahta kokoa liian iso se olisi istunut kauniimmin ja ei olisi tarvinnut tuota vyötä. Voikun olisi ollut myös aikaa silittää tuo, hieman ärsyttää nuo rypyt. Tajusin tos jokupäivä että mullahan ei oo kovin yhtään hametta!! Täytyy hommaa niit lisää!!

Image and video hosting by TinyPic

Tässä mulla on taas nuo farkut, kiva että mulla on kerrankin jotkin ehjät vaaleat farkut!
Tuona päivänä käväisin Suomenlinnassa. Alla oleva paljettinen musta toppi on seppälästä ostettu tuhat vuotta sitten kun oli vielä dinoja. Vyön te tiedättekin jo, ylläripylläri että se oli taas päällä.
Valkoinen kauluspaita on merkkiä B.a.y. En muista mistä sen ostin.
Ja kellokaulakoru on glitteristä, se ei siis ole oikea kello, mutta moni sitä aina oikeaksi luulee.
Ja tos takana on pikkusiskoni, ettei nyt kukaan pääse mitään ihmettelemään, niin sekin on mainittu.

Image and video hosting by TinyPic
Hyii hyii tona aamuna oli niin kylmä että heitin kaulahuivin kaulaan. Oli päättäripäivä ja esiinnyin lauluyhtyeessä lavalla.
Oli kyllä niin vaikea päättää minkä mekon laitan ja lopulta päädyin siihen tulokseen että tuo vaaleansininen olkaimeton h&m:n mekko on tarpeeksi keväinen ja tyttömäinen.

Muut vaihtoehdot lojuivat sängyllä:
Image and video hosting by TinyPic
^kengät ostin kirpparilta kuten varmaan muistatte, ne laitoin jalkaan ja muutenhan noilla kävelee ihas hyvi mutta koulun auditorion liukkaat portaat oli suuri haaste, varsinkin kun ne menevät alaspäin.. en sentään kaatunut, mutta ei se olisi ollut ensimmäinen kertakaan jos olisin esim kaatunut niissä portaissa.

Nyt varmaan lähden ulkoilmaan, kerrankin aurinko paistaa tääläkin ja varmaan vain hetken.. mutta anyway, mut huii toi tuuli on kamalan kova, uskallankoha mä mennä vaa shortseissa ulos??!!!

Mitäs muute tuumaatte, huomaatteks teki et mun tyyli on pikkasen muuttunu?

Oonko muuten kertonu että lähden sunnuntaina Kreetalle, ja sieltä kun tulen takaisin niin suoraan Virroille?

-Bell Anan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: