lauantai 14. elokuuta 2010

Kananmunaleipähökötys

Onpas ollut taas päivä. Harmi että en päivän asusta saanut kuvaa, mutta joku päivä laitan samat vaatteet päälle ja pistän kuvan tänne, kaikki saa sanoa mielipiteensä, nimittäin housuista sain kavereiltani (perus jätkät!!!) hullun kommentteja: "Noi on kyl niiiiiin rumat huosut!"

Oltiin lukiokirjoja ostamassa ja sitten oltiin syömässä rockimäkissä ja kateltiin maratoonia samalla. Loppuilta olikin sitten hyvin mielenkiintoinen lentelevien omenoiden ja viisaiden omenagolfaajien merkeissä!

Tein myös päivällä ittelleni aterian, ja silkasta hyvyydestäni tein kaverilleni kans ja pakkasin sen folioon ja toin hänelle... (olenkoha mä välil liianki kiltti... se nimittäin haukku myös mun housuja!!!!)

Leivänhökötys á lá pánná:


Mun omastasta ateriasta puuttu kalkkuna^, mut oli se hyvää silläkin. =)

Tarvitset: paistinpannu, 2 kananmunaa, leivänpaahdin, kaksi paahtoleipää, voi, juustoa, salaatinlehtiä, kalkkunaleikkeleitä (jos haluaa)

Eli: Paista kaksi kananmunaa mieluiten pienellä pannulla ns. letuksi, paahda leivät, voitele ne, laita mahdollinen kalkkunaleike kummankin paahtoleivän päälle, seuraavaksi salaatinlehdet, juusto ja kananmunalettu paahtoleipien väliin ja siinähän se oli, easy ja nopee tehdä ja täyttää nälkäisen massun.

Koko sunnuntai päivä tulee menemään enkun lukemisen parissa, uusinta häämöttää maanantaina!JIIHAA, toivottakaa onnee, sitä tarviin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: