tiistai 10. elokuuta 2010

Tiesittekö näistä?

Löysin tän ja aattelin ku en oo mitää vastaavii kovinkaan tehny, niin näin 200bloggaustekstini kunniaksi aattelin tämmösen tehdä.. (tosiasia varmaan on että pakenen enkunlukemista...)
Listaa mielesi mukaan seuraavat (jos on ihan toooosi vaikeaa valita vain yksi, niin okei, saa laittaa useampiakin):
1. Kestosuosikkiblogi- blogi joka ei koskaan petä.
2. Inspiraatioblogi- blogi, joka on innoittanut sinua.

Aivan ihana!
Blogia pitää ranskalainen neitokainen ja designer, jolta ideat eivät sitten lopu, ei millään!
Kuvat blogissa ovat suloisia, taileellisia, upeita, kauniita, kertovia, lumoavia ja en voi muuta kuin ihailla kaikkia niitä pieniä yksitäis kohta ja vaatteita ja monia kenkiä. Tämä blogi on oikeasti kestokestosuosikkini, se ei koskaan vanhene, vaan kulkee eteenpäin, säilyttäen oman kauneutensa, tyylinsä ja leikkimielisyytensä. Ajaton. En pysty kuin kadehtia ja ihailla!

2. Lättään tähän ne kaikki: http://www.alicepoint.blogspot.com/
Mua on aina innostanu ja inspannu pukeutua niin että yhdistää vanhaa ja uutta. Tänään vasta oikeasti tajusin että tää blogi on yks joka on aika pitkään inspiroinut mua. Hän pukeutuu usein juuru niin kuin haluaisin itse pukeutua.
Ihailen heidän tyyliään, olen pitkään halunnut pukeutua yhtä secondhandisti kuin he ja kuvat on mun mielestä niin kivoja kun ne on tilanteita mutta muuten tosi hyviä. Kaipaan jollainmuotoa menneitä ja heidänblogistaan tulee aina jokin muu aika mieleen kuin se missä olemme nyt.
Ja must on iha sika kiva lukee ruotsia, suomi on tylsäääää!

Mitäs ite ootte mieltä näistä blogeista? Mitä on omat kestosuosikkinne ja mitkä blogit taas ovat inspiraation lähteitänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: