maanantai 4. lokakuuta 2010

Jokainen on vain ihminen


Aamulla mietti että mitähän tästäkin päivästä oikeen tulee.
Alkoihan se ihan mukavissa merkeissä, kun lähdin näkemään kaveriani, mutta mutkia tuli hyvin aikaisin jo vastaan.

Image and video hosting by TinyPic

Meillä oli tänään koeviikonliikunta ja käveltiin siis 6,2 kilsaa. Olen siis noin 10 kilsaa kävellyt tänään. nyt alko hullu liikkumis panostus siis!!!!

Image and video hosting by TinyPic

Mun päivään on liittyny hullua naurua ja päinvastasesti pettymyksiä, mutta ihme ja kumma kuinka pienetkin asiat parantavat mieltä ja laittavat arvostamaan ja olemaan niin kiitollinen.
Muutenkin jokainenhan on vain ihminen, jokainen toimii kuin ihminen, erehtyy kuin ihminen, jokaisella menee tietyn verran aikaa käsitellä asiaa, jne. mutta ei tehdä kärpäsestä härkästä, kuten jotkut tekevät ja siitä ei seuraa kuin maan myllerryksiä ja taivaan pimenemistä. Pitää oikeasti miettiä, että jokainen on arvokas sellaisena ihmisenä kuin on ja käyttäytyä sen mukaisesti.
Haluaisin avata ihmisten silmät näkemään asiat niin kuin kuuluukin, ottamaan asiasta ite selvää ennen kuin tuomitsee ja tekemään omat johtopäätökset menemättä toisten mukana.
Mutta mitäs tälläisen pikkulukiolais tytön höpötykset mitään merkitsee, onko niissä mitään perää?

On myös ihanaa, että on olemassa luottoystävä, joka ymmärtäää, kuuntelee, auttaa, pelastaa, piristää, olen niin kiitollinen!

nyt voi lähteä hyvällä mielellä nukkumaan!
Bell Anan kiittää ja kuittaa.
Ps.
neule: only
farkut: seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: