torstai 30. joulukuuta 2010

Millon mua ei voisi bongata leffasta?

Pelleily on välillä kivaa, mutta toisinaan ja useimmiten ei jos kaikesta muodostuu hullua dramaa. Yksi asia onkin se, että yritän pysyä draamasta kaukana vaikka välillä se on hyvin hankalaa!

Image and video hosting by TinyPic
Näillä mä saan hiukset johonkin uskoon.
Image and video hosting by TinyPic

Tänään olen virynyt suihkussa ainakin tunnin ja lopulta sain itseni liikkeelle ja lähdettiin kaverin kanssa lunastamaan lippuja Narnia leffaan. Se sitten olikin suurempi prosessi, sillä kaikki muutkin ihmiset olivat yhtä ovelasti paria minuttia ennen lunastus ajan loppumista jonossa!
Siinä sitten ihmeteltiin, että mistä näitä ihmisiä tulee? Onko keskiviikko ymmärretty jotenkin väärin?
Saatiin lopulta juuri ne paikat jotka oltiin varattukin, hienoa!!

Image and video hosting by TinyPic
Eiks mun kaverilla Nealla olekin ihana mekko? Se on uusi, ostettiin samalla kun shoppasin sen sinisen paidan itselleni. Toi mekko oli muistaakseni 10€ ginatricot. Tosi suloinen!!

Oli ihanaa käydä katsomassa Narnia, koska tuli vanhat muistot ala-asteelta mieleen kun katsottiin niitä luokan kanssa. Tosi nostalgista! Tykkäsin siitä!! Välillä pitää heittäytyä lapselliseksi, muuten kaikki on liian vakavaa. Päästiinpä pitämään hauskaa!

Illalla sitten päädyttiin vielä mäkkiin kahville niinkuin eilenkin... Ne varmaan alkaa jo tuolla mäkissä varautumaan siihen, että kahvi saattaa lähipäivinä loppua, jos minä satun joka päivä tulemaan vierailulle.
Image and video hosting by TinyPic
Ja päällä oli joululahjaksi saatu neule, Lindex
Kesämekko, H&M
Vyö Ginatricot
Kengät on äityliinin

Eipä sitten muuta kuin hyviä öitä lapsoset ja lapsenmieliset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: