torstai 13. tammikuuta 2011

Lista johon tuhlata, mutta millä rahalla

Image and video hosting by TinyPic

1. Ajattelin varata kampaajalle ajan. Näille on jo tehtävä jotain, vaikkei värjäämistä niin kauan olekkaan, mutta latvat ovat ainakin tosi huonossa kunnossa. Oikeastaa jotai erisävyä päähän ois myös kiva saada, alkaa nimittäin jo hieman näyttää siltä että juurikasku ei ole kaukana tästä päivästä.
Ajattelin myös vanhojen jälkeen jotai erilaista hiuksille.. mutta sen näkee sitten.
2. Meikkejä tarttisi, varsinkin niitä sellaisia kestäviä ja hyvä laatuisia. Ei saisi valahtaa kaikki pois päivän edetessä. Suunnitelmissa olisi siis vanhoihin meikki, jonka teen itse, ei mulla oo varaa maksaa meikkaajasta!
3. Tää on sellainen asia kuin, mulla on kaikki farkut rikki, eli ois must saada uudet!
4. Mekko vanhojen jatkoille ois niin ihana löytää. Haluisin edes yhden hienomman juhlamekon kun kerrankin ois mahis sellanen hommaa. En kyllä tiiä vielä, että millasta haen. Sen pitää olla ainakin hyvästä materiaalita!! ja makee + jotai mulle sopivaa!!!
5. JUHLALAUKKU! Vanhojenpäivään siis, ja siihen pitäis mahtua kaikki tarpeellinen sinä päivänä. Toi Asosin sivulta löytyny laukku kuvassa olis niin täydellinen mun mekon kanssa, mutta täytyy viela katella...

ps. mutta mistä saisin rahaa?!

2 kommenttia:

  1. Kylhä sitä tottakai aina voi mennä töihin mutta se taas ei ole välttämättä niin helppoa, kun niitä töitä on ensin saatava.
    Mutta tosiaan tuli tämä sama kyllä jostain syystä munkin mieleen!

    VastaaPoista

Kommentit: