lauantai 26. helmikuuta 2011

Me ollaan vaan ihmisiä kaikki; väsymys, ja vaikeudetkin kuuluvat siihen.

Mitä se sellainen väsymys on? No ainakin sitä että omaan sänkyyn haluan tänä yönä päästä nukkumaan, mutta kuitenki viivytän sitä dataamalla...jaahas!
Oon tosiaan tässä lomalla ollut vain pari yötä kotona ja hohhoh nyt oon niin rättipoikki!
Ihan jees ollut että jokapv tapahtunu jotain eriä, saanu myös unohtaa kaikki arjen asiat, mutta syvä todellisuus iskee litsarina naamaan huomis aamuna, kun tajuan että hehheh koulujuttuja vois vihdoin ehdä ennen kuin se sitten taas alkaa!
Tänään on tullu tehtyy safkaa ja browniessei, nammnaammm!
Äiskä ja sisko tuli mikkelist kans ja toi tullessaan suklaata ja pari vaatetta, mutta se suklaa ei tuu menee vähään aikaan alas!!
Hieman ottaa tässä samalla muutama asia päähän, kuten se että mun puhelin on niin rikki, että mulla menee 3 min kirjoittaa semi lyhyt viesti, koska joka kirjaimen kohdalla se menee kameraan -.- JES! Ja toisinaan ei voi muuta kuin sulkea koko puhelin koska sillä ei voi tehdä mitään! Joskus se on näppäinlukonkin aikana kamerassa.
No nyt on valitettu siitäkin.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tosha noi vaatteet ny on. Vaalee trikoo on ginasta ja musta paita/mekko Kappahl. Noi on tollasii ihanii rentoilu vaatteita!!

Tuol toi mustavalkonen mekko taustalla on täl hetkel taas työn alla. Jotenki puran nyt tätä mun huonoo oloo käsitöihin.
Kaveri oli siis antanu viimeks niin epäselvält mitat, tein niistä kaavat, mekon, mutta mekkoa on nyt pienennettävä ja huomattavasti muutettava! No mikäs siinä!

1 kommentti:

  1. ihananananannaaaaaa toi sun valkone paaaita =) <3 tykkään mycket

    VastaaPoista

Kommentit: