perjantai 11. helmikuuta 2011

OK :)

Mikä on parasta kuin tulla kotiin uupuneena viikkoon, kuitenki saaden sen hyvän salaatin ja monen mäkissä istutun tunnin jälkeen sen huipentumaan, viettäen kavereiden, niin vanhojen kuin uusien kanssa, leffailtaa?
No tietty se, että tulee väsyneenä kotiin kaiken jälkeen huomaten työpöydällään uusimman Ellen ja tajuten, että nyt on vihdoin pysähdyttävä ja rentouduttava.
Samalla tulee kuitenkin olo, että tulisi tehdä jotain hyödyllistä.
Pitäisikö siivota pitkään lojuneet vaatteet vai mennä pesemään naama ja nukkumaan... en tiedä, en koskaan tiedä. Haluaisin vain alkaa toteuttamaan unelmaani, mutta se ei ole niinkään yksinkertaista, kun on tällainen laiskapaska kuin minä. Olen 4 vuotta halunnut mallinukkea, ja sen avulla saisin vihdoin kaikki aloitetut vaatteet valmiiksi, ja uudet alulle, mutta varaa ei tyystin ole.
Pahinta kyllä muotilehdissä tosiaan on se, että huomaa itsensä taas samasta paikasta tehden ei mitään edistääkseen omaa luovuutta, mutta toivottavasti sen aika vielä koittaa!

Toivottavasti on mukava viikko teillä takana! Mulla se on ollut aika ruotsinkielen painotteinen.
Vanhojenmekko on tällähetkellä hääpuvuntekijän (mutsin kaveri) käsissä lyhennettävänä ja huomenna olisi tarkoitus lähteä ostamaan viimeisiä asioita jotka uupuvat, kuten kunnon meikit jotka pysyvät koko päivän! (teen siis meikin itse vanhoihin)
En ole varma kuinka usein ehdin tässä siis ennen vanhoja kirjoitella. Sillä tosiaan maanantaina (YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ!!) uusinta -.-, ei kauhean mukavaa sinäänsä, munhan piti mennä tyttöporukalla ravintolaan syömään ystävyyden kunniaksi! Harmittaa!!
Ja kaikkeen muuhun menee todella paljon aikaa ens viikolla. Joka päivä on treenejä, torstaina on vanhojen illallinen ja perjantaina sitten itse räjähdys! pampam!!

Mutta nyt kun nää tän viikon räjähdykset näyttävät ollevan takanapäin, ajattelin lukea siihen uusintaan (matikka, saa toivoo onnee!) ja rentoutua, jotta ens viikolla jaksaisi, sitä ennen tämä nukkuminen nyt kuulostaisi tässä vaiheessa oikeen mahtavalta!

Hyvää yötä ja vi ses!
-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: