keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Aurinko on piristävä

leiriltä^
kait viimeviikolta^
satuin vaa yllättäen löytää tommosen jännän vyön ja en oo koskaan käyttäny sitä
sitte päätin että kyl se kevät tulee.. ja otin harppuksen siihe heittämällä kesämekon päälle.

Nonniinnnn. Maailmalla sattuu ja tapahtuu. Öljyn hinta nousee ja kaikkea muuta mukavaa.
Onneksi kuitenkin Suomi on maantieteelliseltä sijainniltaan aika loistavalla paikalla.
Meillähän on hyvin tuossa edessä Itämeri, ja uskoisin ettemme pääse kuitenkaan vähään aikaan surffailemaan hyökyaalloilla ja toistaiseksi pystymme tallustaa koroillamme melko tasaisesti (tämän hetkisestä kauheasta jäästä ja muusta kivasta loskasta huolimatta) koska Suomihan ei ainakaan minun tietämykseni mukaan sijaitse minkään mannerlaatan reunamilla.
Nonniin tässä pieni tämän hetkinen tilanteen selviys jostakin.. vaikkapa siitä, että en itse näkisi mitään syytä lopettaa mitään ydinvoimalaamme näiden huolenaiheiden pohjalta, koska tällaisia huolia ei ole. Toistaiseksi asustamme vakaalla maalla jos näin voi sanoa..
Mutta toisaalta minähän olen vain lukiota käyvä nuori tyttönen, joka vain höpöttää jotain webpäiväkirjassaa.

Ja koska nyt olen hölöttänyt jotain turhainpäiväistä tarpeeksi niin ajattelin kertoa hieman kuulumisiani viimeajoilta.

Olin tos viikonloppuna nuortenleirillä Padasjoella. Apparit oli suunnitellut sen ja vanhat apparit teki työskentelyt eli ulkoleikkejä (talvirieha) ja sitten unelmista sellanen kollaasi juttu + ohjasi nähtelmien teon, sit mulla ja Nealla oli vastuussa iltaohjelmat. Meit oli muukavan pieni porukka mukana ja ruoka oli mahtavaaa!

Sitte nää paripäivää on menny siinä että oon sattunu nukkuu hieman ylipitkiä päiväunia... mutta kyllä tää tästä.
Hieman on huolestuttanut noi ens vuoden kurssivalinnat, pakko saada tietyt kurssit hommattuu, mut sitte tää huolenaihe on siinä kun menee abikursseja ja kaikkii kertaus juttui päällekkäin..
no toivottavasti saan noi selkeeks. Mutta joo vähän on ottanut päähän, ku meidä koulus ain jotenki tosi myöhää aletaa puhuu mistää mitä ois jo aikoi sit hyvä tietää... mut täähän vaa meinaa et pitäis osaa olla oma-aloitteinen nii kaikki sujuis.

Haluisin oikeesti oppii ajoittaa kaiken paremmin, mutta ehkä opin sen vielä jokunen päivä... koulu vaan tuppaa menee aika alamäkeä vaihteeksi, mutta onneks mun pulkka on vielä Vintillä niin en pääse mukaan laskemaan, eli kyllä tää tästä!

Mutta koska tuol on niin mahtava sää, ajattelinkin tästä lähteä ulkoilemaan/luontoretkelle (med kamera!) ja kahvittelee : )
koittakaa teki nauttii päiväst!
moimooooi

2 kommenttia:

 1. http://ahokoivu.sarjakuvablogit.com/2011/02/27/ydinvoima/

  Mietipä vielä.

  VastaaPoista
 2. En tarkoittanut, että olisin ydinvoiman kannalla, vaikka se ehkä tosta mun hömpönpömpästä kuulostaakin ehkä siltä. En ole sen kannalla.
  koitin nähtävästi hyvin epäselvällä tavalla tuoda erästä tänään käymääni keskustelua julki, jossa puhuimme siitä että voiko syyksi että muualla pamahtanut ydinvoimala olla vain se ainoa syy että ollaan huolissaan jos meidän omille käy samoin juuri noista syistä mitä sattui tuolla toisellapuolella maapalloa tapahtumaan.
  Mutta tottakai se voisikin olla jopa hyvä syy, ihmisillä avautuisi silmät ja näkisivät ydinvoiman aiheuttamat jätteet ja säteilyt.
  Jos oikeasti olisi mahdollista niin tarpeeksi paksulla lyijyseinällä saisi säteilyn määrän puolitettua tai jopa estettyä. siis ydinvoimalan ympärille, jos olen jotain koulussa oppinut... en välttämättä ole kauhean varma mistä puhun (mikä meinaa ettei välttämättä kannattaisi ollenkaan puhua jos ei ole asiasta varma)
  No kuitenkin, taisipa olla vaihteeksi kerta kun minun ei olisi huonolla argumentoinnillani edes kannattanut avata suutani.

  VastaaPoista

Kommentit: