keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Päivän kulttuurit

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Korsetti VeroModa, vyö Ginatricot, hame (über vanha!!) second hand, kengistä ei mitään tietoo, takki h&m ja neule ruotsinlaivalta.

Meillä oli koulussa kulttuuri ja liikunta päivä.
Mentiin tennarin kulttuuri museoon, jossa oltiin vähän pääli puol tuntia ja sitten tuhlattiin aikaa odotellen ihmisiä.
Päätettiin yllättää kaveri 18w synttäreiden kunniaksi (oikea päivä ylihuomenna). Hommattiin leffaliput Black swaniin johon hän halusi.
Kun kaikki olivat tulleet (vihdoin) niin lähdettiin "levykauppaan", mutta hahhaa mikähän tää liike oikeen on, miks me oikeen ollaan tässä: oltiin tatska ja lävistys liikkeen edessä, ja kaverille hommattiin siis yllätyssynttärilahjaksi industrial, jota hän oli halunnut niin pitkään!
Yllätys onnistu niin hyvin!!
Ja leffa oli mun mielestä aivan mahtava, kannattaa mennä kattomaan! Jos kerran on tehty leffa jostain niinkin klassisesta kuin Joutsenlampi -baletista, niin joko se on todella floppi tai älyttömän hyvä ja toimiva! En ois odottanut sitä noin monipuoliseksi elokuvaksi, kannattaa oikeasti mennä katsomaan, jos hiemankin kiinnostaa! Saattaahan siinä hieman olla ennakkoluuloja kun perustuu balettiin ja siinä on paljon balettia, mutta cmoon meitä oli 5 muijaa ja jopa yksi jätkä mukana, jolle löytyi myös kiinnostavia kohtauksia leffasta! :DDhehe
Tykättiin tosi paljon!

Mutta nyt eikus moikkelis moimoi mua väsyttää!
=)

-Bell Anan

Ps. Tajusin muuten just tos illalla, että Munkka on todella pieni paikka! Törmäsin viiten tuttuun about 50-70 metrin säteellä 15min sisällä... no huhhuh!

Kuvat, Santeri Lehtonen

1 kommentti:

Kommentit: