keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

lörpöttelyy, lukekaa jos on tylsää

Toivon että tänään jaksaisin päivällä jo nähdä kunnolla ihmisiä, olin ihan uupunut eilisen leffan jälkeen ja syöksyin kotiin nukkumaan.
Tänään mun piti kaverin kanssa lähteä ennen klo 13 ostamaan yhtä lahjaa mutta en vaan voinut, ehkä parempi, jos voisin sitten myöhemmin kuitenkin nähdä.
Katsoin tuossa äsken kakkoselta tulevan Satuhäät, ihan vain kun ei tähän aikaan telkusta tule mitään, mutta oikeasti oli mielenkiintoista seurata kuinka suomalais mies ja vietnamilais nainen menivät naimisiin. Heillä oli kolmenpäivän juhla, johon liittyi kaikkia perinteitä ja lopussa vielä vietnamilaisen lisäksi länsimainen hääseremonia.
Tykkään katsoa eri kulttuureista kertovia ohjelmia. Ehkä siinä on sekin taustalla että haluisi itse päästä näkemään ja kokemaan samain kuin tv tyypit, mutta eihä mul varmaa koskaan tuu mahdollisuutta kiertää maailmaa ympäri kute mummi aikanaan teki.

Ja nyt tuli kummatkin mummit mieleen, kun katon nyt suomalaista Evakko nimistä vanhaa mustavalko leffaa, tää joka matkas maailmal, näytteli nuorena jotta sai rahaa opiskella opettajaks (nykypäivänä tuo jotenki tuntuu olevan toiste päin) ja toinen mummi siis joutu lähtee evakkoon karjalasta, ja 11:sta sisaruksesta osa syntyi matkan aikana.

Täs oli tän aamupäivän lörpöttelyt, ihanku nää ny ketään kiinnostaa, laitetaan vaikka kipeenä olon piikkiin tää pälättely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: