keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

kahvii ja shoppailuu

Kotona on niin helppo viryy pitkään varsinkin kun on lomaa, mutta lopulta päätin että mähän lähen nyt ulos. Päädyin soittaa kaverille ja lupauduin tarjoo kahvit ja siinä me sitten istuttiin kahvilanterassilla. Ei itseasiassa ole ainakaan mua paljon haitannu noi säät nyt, paitsi illalla on todella kylmä! Puhuttiin taas vaikka mistä kuten aina ja siinä oli paras paikka tsiikailla ihmisii...
Tänään tuli käytyä krunikas kahvilla kans, pientä kaupunki ajelua ja sitten tyttöjen kaa shoppailee 15pv, kiva päivä : ) rahaa tulee!
Image and video hosting by TinyPic
(sori kuvast, ei iha hehkein ku olin jo semi väsy!)
Farkut on siis uudet, entiset meni niin pahasti rikki, että kävin eilen ostaa noi, hinta sopiva lompakolle 19,95€ ja no laadusta en sitten tiiä kuinka pitkään kestää nimittäin h&m!
Nahkatakki (ei aito) ostettu varmaa parivuotta sitten VeroModa (alennus myynnistä 15€) ja perus joku halpis löysä paita oisko Ginatricot,. Korot Dinsko, noi on mun lempparit, kestää vettä ja pohja kuin maihareissa eli sopivat juoksemiseen jota harrastankin aika usein varsinkin korot jalassa, eikä kyl tainnu ollu halvat silloin!

jiihaa sellasta tosta

Mutta mitä mä löysin tänään!!! Here:
Image and video hosting by TinyPic
(hehe oli pakko laittaa joku kuva, noi o nii ylisöpöi!)
Accessorize ota 3 maksa 2, alusvaatteista kantsii mennä ostaa!! ja noiden kpl hinta oli 8,90€!

ei sen kummosempaa tänään = )
huomiseen ja unii kaikille, mie dataan viel hetken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: