torstai 2. kesäkuuta 2011

Kesäkuu alkoi eilenMuutama kuva, kun eilen laitettiin kesä käyntiin. Oli vapaata, jeeesss! (tänään oon tehny vaa matikkaa wuhuu, vielä 6 tai 7 tehtävää jäljellä...)
EN oo ennen ollu rannalla 1. päivä kesäkuuta! Oikeesti eilen oli sellaset helteet että huhhuh, ihanaa ton kylmän ja lumisen talven jälkeen!
Ehkä mä saatoin jotain väriä saada naamaan, mutta harvemmin se meille joilla on vaalee iho, pisamoit ja viel punanen pigmentti hiuksis nii kovi onnituu ainakaan rusketuksena!
Mutta hietsuun pääsin!!! Ja sieltä takasin munkkaan.
Päivään kuuluikin kuuman ihanan rannan jälkeen hieman metsäretkeilyä vastaantulijoiden mielestä (oli hassuu että siel metsäs oli muitakin ihmisii) me grillattiin... ja liikuntaa frisbeen merkeissä tuli myöhemmin heiteltyy! =)
Oli jees, mutta hyttyset ei!! Niitä oli tyyliin enemmän ku 09 kesänä lapissa!!! hyihyi

ps. olinpas viisas ku otin viltiks rannalle läpikuultavan huivin, koska pyyhe ei mahtunu laukkuun ja en mennykkään uimaan ku se vesi oli kuitenki sen verra kylmää ja pelkään tulla taas kipeeks, mieluiten en tulis just nyt! + sitte tuli käytettyy illalla jollon oli tosi kylmä ja niitä perhanan hyttysii nii sitä kietasuhameena, aivan sama kuin tyhmältä se näytti, mutta siitä oli hyötyy ja väri on ihana!

1 kommentti:

  1. kommentti oli ilta-auringon kultaista väriä lehtien peitolla. Kiitos!
    lukiessa kirjoituksiasi unohdan arjen ja nautin!

    VastaaPoista

Kommentit: