tiistai 30. elokuuta 2011

Sade ja kirjat kuuluvat syksyyn

Tähän päivään on tosiaan mahtunut kahvin juontia, tiivistelmän tekemistä, syksyn ajattelua ja kaverin uudella kämpällä käyntiä.
Mietin syksyä ja päätin, että se on kunnolla täällä. Se meinaa mulle syksyisiä värejä niin meikissä kuin vaatteissakin. Syksyllä rakastan myös iltoja jolloin voi piiloutua synkkyyttä ihanan lämpimän viltin alle lukemaan kirjoja ja parastahan on lämpimät neuleet. Tänään jopa etsin pitkästä aikaa kumisaappaat jalkaan koulun ajaksi, koska aamulla satoi. Pitäisi kuulemma sataa monta päivää putkeen tietynlaisia kuurosateita, mutta kyllä se aurinko hieman pilkotti tänään. Eli syksy on syyssateineen täällä, ulkona on myös viileämpää.

Olen tainnut ihastua liikaa jakkuuni, nimittäin sitä on nyt näkynyt asuissa tällä viikolla aika paljon. Oli minulla aamulla musta samettitakki päällä, mikä on hieman militääri henkinen, mutta menin sitten vaihtamaan vaatteet ennen kuin lähdin katsomaan kaverin kämppää. Hän juuri sai työkaveriltaan (joka oli myös käymässä vierailulla) tänään kahvinkeittimen eli vein suklaata mennessäni ja keitimme kahvit.

300811 012

300811 013

300811 020

300811 029

300811 046
Nyt taas opiskelun pariin, onneksi huomenna vasta kymmeneksi kouluun, mutta kyllä nämä tiistait on ollut parhaita nimittäin koulua klo 8-12 (tulee ihan ala-asteajat mieleen).

Kuinka te otatte syksyn vastaan? Ja mitä teidän syksyyn kuuluu? =) olisi kiva kuulla

terkuin Bell Anan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: