tiistai 6. syyskuuta 2011

Aika kulkee ohi silmien

Muutama kuva viimepäiviltä


Oonpas tässä hetken ollut hiljempaa, eli ei ole joka päivä tullut blogattua. 
Nyt on pitkän päivän päätteeksi aikaa datailla. 
Aikaa tuntuu olevan kokoajan vain vähemmän.
Tänään istuin 5 tuntia putkeen katsomassa saman opettajan naamaa ja kuulemassa samaa ruotsin kieltä... Olin koululla tänään siis klo 10-18 (ruotsin tentti) ja hmm viisaana en ollut ottanut mitään syötävää mukaan (onneksi sain haettua kahvin!) ja menin kirjoittamaan facebookiin terkkuja tentistä, että minun verensori on alhaalla, ja tosiaan sitä verensoria lähdin keskustaan hakemaan Coffee Housesta fiikkaamal ja syömäl. Semmostii, hieman väsyttää! Tänä yönä olisi suunnitelmissa nukkua, ensi yönä ei tietenkään! 100 aamua, jeij meinaa että koht on tää lukiokin jo ohi. Outoa, sit taas yks osa elämäs takana. Ja siitä puheen kohta en ole enää koskaan ala-ikäinen, hassua. Jotenki tulee nii vaikee sisäistää sitä. Tää aika vain rientää. 
Olisi ehkä jossain vaiheessa kiva levähtää, tai siis tuntuu että kokoajan pitäisi olla jotain tekemässä ja jossain menemässä, haluaisin pysähtyä. Mutta onneksi on sellaisia kuin viikonloput. Perjantaina päätin oikeasti, että en tee mitään muuta kuin nautin vapaasta ajasta. Kaveri vietti synttäritupareita ja oli todella kivaa! Edes ei alkanut ahdistamaan vaikka yksiössä olikin paljon juhlijoita paikalla ja muutamasta vitutuksesta huolimatta aamulla oli hyvä fiilis edellisestä päivästä. Loppu viikonloppu menikin päivisin tenttipaketin tekoon ja illalla happihyppelylle.
Todella kiinnostavaa siis vaihteeksi. 

Tällaista sanoi mun horoskooppi tänään: Olet haalinut itsellesi paljon töitä. Mieti, mitä pakenet ainaisella touhuamisella. Pistä elämäsi vihdoin kuntoon ja ajattele omaa jaksamistasi. Saat hellyyttä, jos teet itse kerrankin aloitteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: