tiistai 13. syyskuuta 2011

Uusi shoppailupaikka

Te jotka luette säännöllisesti blogiani tiedätte kantani syksystä ja siitä mitä se sisältää.
Paras kaverini kertoi jo aikaa sitten kuinka ihastui erääseen vaatekauppaan kun kävi norjassa, ja ostikin sieltä paljon vaatteita mukaansa kotisuomeen. Nyt on kyseinen Norjalainen vaateliike avattu Suomeen, suurinosa teistä siitä jo varmaankin tietää, kyseessä on siis Cubus. Itsehän en tietenkään ole vielä paikan päälle päässyt, koska pelkään että rahat eivät riitä (jää liikaa kaikkea kivaa ja ihanaa käteen), eli danskun sanoin rahat menee ja matti astuu kukkaroon.
Tämän hetkinen mallisto on tietenkin syksy. Selaillessa noita nettisivuja ihastuin jo muutamaan aivan perus vaatteeseen (joita vain sattuu aina uupumaan). Cubuksen syksymallisto on saanut vaikutteita 60- ja 90-luvuista. Linjat, naisellisuus, värimaailma, ah, mun on riennettävä shoppailemaan! Kuka tulee mukaan??

Mitä olette mieltä Cubuksesta?
Onko joku jo käynyt siellä? 
Tuliko tehtyä löytöjä?

Haluaisin kuulla mielipiteitä ennen kuin marssin ostoksille.  =) kiitti

3 kommenttia:

 1. On kyllä ihana kauppa. Ruotsissa käydessä on täytyny joka kerta poiketa cubukseen ja tuolla myyrmannin cubuksessa tuli kans pari kertaa käytyy, mut nyt on helpompi ku on avautunu ihan stadiin ja espooseen kanssa:)

  aika pitkälti löytyy samallaisia vaatteita ku jossain perus H&M ja GT:ssa, mutta kyllä noissa cubuksen vaatteissa on vielä jotain parempaa ♥ hih! voin vannoa, että siellä menee PALJON rahaa !

  VastaaPoista
 2. Hahaa!! Cubus! voi ihanuus, siellä viihdyn vaikka koko päivän :)) Anskunen! mehän mennään sit shoppaa sinne ku rahaa on ehitty kerää!! ;) mä oonki jo ehtiny käymään siellä ostoksilla, nyt on Anna sun vuoro!

  VastaaPoista
 3. Niiin on!!!! IIHANAAA ku suomeen tulee lisää iihanii vaatekauppoi meijän makuun! <3

  VastaaPoista

Kommentit: