maanantai 10. lokakuuta 2011

kahvi jäähtyy ja ulkona sataa, mis on kesä?

Mitä te teette himassa kun ei perjaatteessa ole tekemistä? mä katon leffoi (vanhoja elokuvia) ja taiteilen melko pitkään koska siinä kuluu aikaa, voi keskittyä rauhassa ja se on hauskaa :D
Nonni tällästää. Nyt on syysloma, mulla on huomenna ajotunti, mutta pääsin eilen ajamaan autoa ekaa kertaa koskaan ja osasin kuulemma iha hyvin, hehe nii varmaan! Parhaat puolet on siinä että ajotunnit on espoossa, pääsen ajaa espoolaisten yli.
Koht pitäis siivota... en oo pitkään aikaan muuten kirjotellu täällä, onks ihmisilä ollu ikävä? Tosiaan ei oo ollut aikaa vaikka olisi voinut olla. Koeviikolla päivät meni joka toinen päivä lomailuun bilikseen jne. mutta myös silloinkin kun oli kokeita niin sillonkin tuli vaan lomailtua, ihme että pääsin kaikista kokeista läpi vaikka odotin jokaisesta aineesta nelosta. Perjantaina juhlittiin, lauantaina syötiin itsetehtyä pizzaa ja pidettiin leffailta (uusin pirates leffa) ja eilen moikattii illalla ihmisiä. Tänään tuol on muuten vaihteeks kauhee sää! iha harmittaa. mutta joo tässä hieman kuulumisia.

terv. Anna

2 kommenttia:

  1. ÖÖ.. miks haluut ajaa espoolaisten yli?

    VastaaPoista
  2. en oo aivan varma haluanko mutta siellä saattaa mahdollisesti olla muutama tiellä kuten saattaa olla missä vain ja eihän tosta naisten ajamisesta voi aina tietää kröhöömm (minä) enemmänkin kyse oli varoittaa että pysykää pois alta, mutta jatkossa ajan helsingissä eli ei huolta eikä häivää.

    VastaaPoista

Kommentit: