torstai 13. lokakuuta 2011

Loma kuulumisia

 
Tuntuu, että loma on juossut kovaa, todella kovaa ja nyt on kipeä olo. Ehkä hyvä lomalla sairastaa mielummin. Monel frendin on ollu täl viikol inssi, mutta jee ainakin yksi sai kortin, hienoa, onnea!! Eli pelottaa ihan sikana miten mulla menee se sit ajallaan... jaikkks! Mun eka ajotunti meni kuulemma kuitenki tosi hyvin. jeee.  Jatkossa en aja espoossa.
En oo pitkään aikaan oikeesti kirjotellu, en oo ottanu kuvii, en oo muistanu ja toisena syynä voi olla ajanpuute. Ollut tosi hauskoja päiviä. Pitäisi siivota, tullu pari kaverii oltuu kylässä näinä päivinä kun porukat on ollut virossa ja sotkua on hieman... Sepi on kipee, tossa se nukkuu ja koittaa saada voimia, eli taitaa olla, että siivoon yksin, jes!
Ollaa katottu tosi paljon leffoi. Käyty myös pelaa bilistä. Eilen sovin kaverinkaa että lähetään baariin, meinasin jättää ton yhen nukkuu ku sil oli nii paljon univaetta ja sit viel alko toi kipeys iskee, mutta jotenki se päätti sit piristyy ja lähti messiin vaikka ois voinu jäädä nukkuu. Tuli hiema tanssittuu ja hämättyy ihmisiä. Harmittaa nyt kyllä hieman, että mul ei ollu yöl tarpeeks vaatteit messis, nyt on kurkku nii kipee, että on hieman puhevaikeuksia kun ei tuu ääntä kovin yhtään, jeejee! No kai tää tästä, mutta nyt tää nainen lähtee siivoo ei täst muuten tuu mitää!

Moimoimoikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: