torstai 19. tammikuuta 2012

Ylppärimekko mielessäin

Huppista heii!
Täällä minä datailen. Kouluhan olisi alkanut klo 8:15, mutta tunnit peruttiin että kouluni alkaakin vasta 12:20.
Tässä oon katellut ihan mielenkiinnosta jos löytäisin mieleisen ylppärimekon ja tähän mennessä vain pari vaihtoehtoa löytyi, voisin myös mennä kiertelemään kauppoja ja etsimään, mutta kunhan ei kellään ole sitten samanlaista mekkoa niin olisi hyvä!

Tämä on nelly.comista. Ajattelin että haluaisin vaalean mekon kun kuitenki on jo kesä aluillaan kun toivon että lakki on päässä. Tykkään tämän valkoisen mekon ilmavuudesta, mutta kuitenki menee kauniisti myöten ja ihana v kaula-aukko, ainut haittapuoli on että tuo vaikuttaa aivan liian lyhyeltä.


Tähän asos.comista löytämään Rose dust väriseen mekkoon rakastuin suunnattomasti! Upea klassinen leikkaus ja sävy on ihana! Tähän mennessä ykkösvaihtoehto!

Äidilläni oli Marimekon mekko omissa valmistujaisissaan. Se oli tyylikäs valkoinen jossa oli mustia (ei liian suuria) pilkkuja, joten yritin myös itse katsoa Marimekon sivuilta jos olisi löytynyt jotain klassista mekkoa. Mutta heidän mallistonsa ei vastannut yhtään etsimääni. Liian kirkkaita räikeitä värejä ja leikkaukset vääränlaisia. Suurinosa enemmän (mielestäni) arkisia kuin juhlakäyttöön. Ehkä he lanseeraavat vielä keväämmällä uuden malliston josta voisi löytyä sopivanpi vaihtoehto.

Tällästä mielessäni tänä aamuna,
miltäs vaikuttaa?
ja onko jo muut alkaneet miettiä millaista mekkoa lakkiaisiin haluaisi
tai jopa jo löytänyt sen oman ihanuuden? 

xx Bell Anan
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: