tiistai 12. kesäkuuta 2012

Asiat järjestyy aina lopultaVälillä ei voi käsittää mitä kaikkea tulee tapahtumaan kerralla. Sitä ajattelee, että HEI kesä alkaa nyt otetaan rennosti, lakki on saatu eli lukio on ohi, mutta mistä ihmeestä mulle kuitenkin iskee stressi tosta noin vain?! Mäpä kerron! Tää on osa syy myös kauan jatkuneeseen postailupulaan.

Tällähetkellä oon töissä Länsiterminaalissa, se ei enää stressaa kuten aina alussa kun aloittaa jonkin uuden jutun, tähän ollaan päästy sisälle, toimii! Samalla yhtäkkiä iski opiskelupaikka asiat. Sain kutsun 7.6. valintakokeeseen radio- ja tvjournalismiin Kalliossa olevaan kansaopistoon nimeltään HEO. Sattumalta samana päivänä noin hieman päälle tunti valintakokeesta istuin lasipalatsin terassilla kun sain tekstarin jossa luki että olen saanut kyseisestä paikasta opiskelu paikan.
TÄNÄÄN tuli yhteyttä eräästä toisesta kansanopistosta johon oli hakenut opiskelemaan valokuvataidetta, se on Karjaalla. Ylihuomenna olisi sinne haastattelu.

Kaikkea on tässä tiedossa, mutta onneksi pääsin poikaystävän kanssa viikonloppuna käymään Sysmässä hänen isovanhempien mökillä nauttimassa maaseudusta ilman Helsingin vilinää ja vilskettä, oli ihana viikonloppu!

Mitä teille kuuluu rakkaat lukijat?

Haluaisin saada jaettua aikaani enemmän että ehtisin kirjoitella, olisi myös kiva kuulla teiltä ideoita mistä voisin kirjoittaa jos jotain on tullut mieleen?

terv. Anna =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: