tiistai 17. heinäkuuta 2012

Extempore 1 (telttaretki)Tiedätkö ne päivät kun yhtäkkiä tulee spontaani idea ja sisäinen ääni käskee seuraamaan sitä. Kamat messiin ja eikun autoon, musiikki raikumaan ja jalat rennosti kohti määränpäätä. Lähdin poikaystävän ja kaverin kanssa telttailemaan. Suunnitelma oli selkeä: eteenpäin vain länsiväylää ja mennään johonkin makeeseen paikkaan laittaa teltta ja nuotio pystyyn ja niin kävi. 


Mulla ei tosiaan ole ollut kauheasti kesäfiilistä, ja epäilen ettei kovin monella muullakaan mutta tässä oli sentään sitä jotain! Onhan toi totta että kun vain on pimeää ja sateista ei kesä tunnu miltään, ei ole ollut helteitä putkeen kovin yhtään ja oon myös ollut aina hyvät säät töissä. Oon ihan tyytyväinen että suurinosa kesää on mennyt töissä, koska tosiaan mitä mä oisin tehny ilman töitä ku ei tuol voi ees aurinkoo ottaa.
Onneksi osui hyvä sää kun lähdimme telttailemaan. Kaadettiin yhteensä varmaan kaksi kokonaista puuta jos miettii puiden määrää meidän nuotiossa, se savutti vielä aamullakin, mutta saatiin sitten onneksi sammumaan.

 En ollut tosiaan paistanut nuotiolla makkaraa kuin viimeksi vuosi sitten ja vaahtokarkithan oli tietty pakollisia myös. Oli todella hauskaa ja mukavaa pienellä porukalla. Juotiin pinkkiä olutta ja valkkaria. Valvottiin aika myöhään, huomaa kuvista että kyllä siellä pimeää tuli, tähdetkin näkyivät tosi hyvin. Meidän päältä lensi varmaan 20 lentokonetta illan aikana. 


Ja kun viimein lähdettiin nukkumaan niin arvatkaa kuka selvävammainen nukkui keskellä johon ei riittänyt aluspatjaa =) jes.
Oli jees reissu mutta ei se tähän jäänyt vaikka aamulla herättiin armottomaan myräkkään joka oli repiä teltan lentoon ja masensi koska sää oli taas niin paska, ei se mitään menin poimimaan mustikoita ja mansikoita + matka jatkui...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: