sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Extempore 2 (Tampere)


Tosiaan Kirkkonummelta telttailun jälkeen päädyttiin mäkkiin ja funtsittiin mitäs sitten tehtäis. Lopulta päädyttiin siihen että lähdetään kattomaan Tampereen yöelämää! Ei saatu puhelimella omppuhotellia varattua joten piti keksiä jokin nukkumapaikka. Päädyttiin Cumulus hotelliin. Hintaan ois kuulunut sauna ja ois päässyt uimaan mutta eihän me tajuttu niitä hyödyntää.

Hotellihuone maksettu ja pojat lähti heittää autoa parkkiin ja hakemaan tavaroita. Tajusin että eihän mulla oo ku telttailuun sopivat vaatteet mukana, (paniikki iske). Lähdin juoksee lähimpään kauppaan (ylläri H&M) ja ostin noin 10e kaiken. Ja ehdin myös käydä suihkussa siinä välissä kun pojat tuli takaisin tavaroiden kanssa. Että kyllä hätä keinot keksii! Toi allaoleva jakku tuli nyt mun top vakio vaatteisiin, se on ihana. =)

 Käytiin yhdessä pubissa ja tajuttiin että pakko oli lähteä juomaan hotelli huoneeseen juomat pois jota sinne oli jäänyt. Siitä sitten lähdettiin käymään hotellin baarissa jossa Sepi sitten löysi jonkun ruotsalaisen kiekonampujan joka lähti kiertelee meidän kanssa baareja läpi.
Tosiaan käytiin ainakin 5 baaria yhteensä läpi. Tää kiekonampuja maksoi meidät kaikki sisään joka paikkaan, tarjos kaikki miedot juomat ja shotit kaikkialla. Ja shotteja siis juotiin reippaasti. Olihan tuo päivä vielä tiistai joten olihan se pakko tarkistaa Tampereen Fat Ladyn sikatiistai. (ahdistavan täynnä se oli populaa!)Ilta meni tosi jännästi, törmättiin joihinki nuoriin Tamperelaisiin, paljon ne jutteli mulle Mikael Granlundista ja autoista.. poliiseja oli varmaan enemmän liikenteessä kun meillä stadissa viikonloppuisin...

Seuraavana päivänä heräsin Aapon kaa klo 9 ja juostiin aamupalalle (1h oli enää aikaa), Sepi päätti mielummin nukkua. Huoneen luovutus olisi ollut klo 12, mutta pojat oli illalla saanu aulan tytöt suostumaan että luovutettiin se klo 13, onneks, oli kyllä sellanen olo että oli pakko lepää ees vähän pidempään!Huoneen luovutuksen jälkeen oli pakko kierrellä kattoo paikkoja, toi oli tosi hyvä rafla, mutta valitettavasti kovin kukaan meistä ei ollut sillä fiiliksillä että olisi saanut kaiken ruuan alas ja pysymään masussa. . . jostain kummansyystä :D


 Harmi vain että ei enää ollut niin hyvä sää keskiviikkona. Mulla oli torstaina aamuvuoro klo 6 alkaen ja oli siis pakko lähteä takaisin stadiin, piti vain hieman odotella että joku oli ajokunnossa.. Ja kauheassa rankkasateessa takaisin kotiin.
Tällä minuutilla kun ulkona on noin 30 astetta lämmintä ja ei tuule tekisi kyllä mieli kunnon rankkasadetta, sietämättömän kuuma!!

moikka =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: