sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Krääsää ja meikkejä

Tiiättekö ne päivät kun on vain pakko saada jotain hyödyllistä aikaiseksi. Ikeasta löytyi pari boxia jotka kokosin ja tollanen lokerojuttu meikeille jota olin jo pitkään halunnut. Se fiilis kun viimein joku toive toteutuu!! Kuuntelin samalla Veronica Maggioo ku kasailin noita. Nyt on onneksi jotain laatikoita joihin piilottaa krääsää :DTein myös sattumoisin löydin töiden jälkeen steissillä. Astelin kauppaan jota en ollut ennen huomannut. Lush.
Katselin kaikkea. Siellä on saippuoita ja hygieniatarvikkeita. Silmät lopulta osui tuollaisiin pulloihin ja ensinmäinen kysymys "onko nää kynsilakkoja"; ei ollut.
Tuo tuossa mun kädessä on huulipuna. Heille oli siis tullut uusimallisto meikkejä. Kaikki samanlaisissa purkeissa ja löytyy kaiken värisiä luomivärejä, eyelinereita, huulipunia ja jopa ripsiväri. Mitää ei ole kokeiltu eläimiin ja kaikki ovat hoitavia tuotteita.

Ajattelin että nyt alan santsaamaan noihin. Ainakin toi huulipuna levittyy helposti, jättää kiillon mutta lopulta tuntuu mattapintaselta huulilla ja ei sotkeudu. Kestää myös pitkään huulilla.

Kannattaa käväistä siinä liikkeessä!!!

terv. Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: