torstai 9. elokuuta 2012

Pidennykset

Koko kauneushoitola oli niin ihanan näköinen. Mentiin siis viime tiistaina työkaverin kanssa ottamaan ripsien pidennykset Kauneushoitola Arabellaan joka sijaitsee Leppävaarassa, aivan sellon vieressä! http://www.kauneushoitola-arabella.fi/
(tässä mä oon iloisena aamulla lähtössä ottamaan niitä pidennyksiä)


Ihastuin rauhalliseen tyttömäiseen sisustukseen ja kukat seinillä oli maalattu niin hienosti!! Mukava viihtyisä paikka, henkilökunta oli virolaista, mutta suomenkielellä pärjää heidän kanssaan tosi hyvin.

Pidennysten laittoon meni 1,5h ja sen jälkeen oli työkaverin vuoro. En ehtinyt nähdä hänen lopputulosta, kun oli pakko rientää töihin iltavuoroon.
Olen itse tyytyväinen omaan lopputulokseen, ripsistä tuli todella luonnolliset ja oikeasti on ihanaa että voi vain herätä ja lähteä suoraan ulos laittamatta mitään naamaan vaikka lähtisi ihan kunnolla ihmisten ilmoille, jeee!!


Ja lopputulos näkyykin tässä, mitäs ootte mieltä, i like so much!! =))
ps. mulla ei oikeesti oo yhtään kulmia :DD

Mitä ootte mieltä, ootteko itekin aatellu ottaa ripsienpidennykset?? Kiinnostaisko??


terv. Anna =)

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Mul tuli niist kyl mieleeki aika paljon sinä ku näin ne kaupassa :D Et ei yllätä et tykkäsit ;) Heh, kivat noi ripset, on luonnollisen näköset joo :) Mulki on ollu muutaman kerran nyt ne, mut ajattelin nyt olla jonkun aikaa kyl ilman ku ripset katkee ja ohenee hirveesti nii aattelin et haluun antaa niiden kasvaa takas iha omiks :) ku mul on kuitenki luonnostaanki tosi pitkät ja tuuheet ripset nii ne lyhimmät pidennykset on about samanmittaset ku mun omat :P mut on kyl ihanaa ku on aina nättinä vaikkei olis meikkii! ja helpottaa ja nopeuttaa aamurutiineja ;)

    VastaaPoista
  2. kauniit ripset sait, varo vaan noihin jää koukkuun ;)

    VastaaPoista

Kommentit: