tiistai 7. elokuuta 2012

Something is going to happen tomorrow

Tässä mä paraikaa maalaan kynsiä mattaruskealla ja googlailin hieman kuvia siitä mitä huomenna tapahtuu. Olisi tarkoitus mennä duunikaverin kanssa huomis aamuna ottamaan ripsien pidennökset ennen töitä. Aloin tässä hieman mietiskelemään että millainenkohan lopputulos tulee olemaan. eiks nää olis mulle aika magee?? :D


Toivottavasti ja luultavasti tätä viimeistä luokkaa ne tulee olee.

Vähän jännittää, pakko myöntää! Onhan se pakko edes kokeilla, meille nimittäin töihin oli ilmestynyt taukotilan pöydälle niin hyvät alennus lippuset että ei voi jättää menemättä! Jos 45 eurolla suomessa saa ripsien pidennykset niin mikä ettei! Pitäähän niitä tietty myös huoltaa että ne pysyy hyvinä. Ja jos ne osoittautuvat hyviksi ja paikka myös (joka on leppävaarassa ihan sellon lähellä) niin suosittelen muillekin. =)

terv. iltavuorosta uupuneena kotiin päässyt Anna

ps. Jos jollain on tai on ollut pidennykset, niin pliis kertokaa mulla mitä olette pitäneet, kannattiko, oliko vaikea hoitaa ja vaurioittiko omia ripsiä paljonki?? pliis kokemuksia kommettiboxiin???!!!!!

1 kommentti:

  1. Ite tykkäsin ripsienpidennyksistä ! Otin ne kans ammattilaisella ja huolsin kait kerran, sit en jaksanu pitää huolta enää, Ripsetkään ei vahingoittunu, päinvastoin ne kasvo pidemmäks kuin aikasemmin :) ite siis kokonaisuudessa tykkäsin ja oli ihanaa ku ei tarvinnu laittaa ripsaria silmiin.

    t. Emmi

    VastaaPoista

Kommentit: