perjantai 12. lokakuuta 2012

Jotain mitä rakastan

Oi kuinka ihanaa oli nukkua pitkään ja herätä päivään tietäen että tässä päivässä tulee olemaan ainakin yks todella hyvä juttu, nimittäin pääsin valokuvaamaan! Koulussa viimeisellä valokuvaus kurssilla tehtiin panoraamakuvia jonkinlaisesta maisemasta. Valitettavasti mulla ei oo niistä nyt näyttää yhtään. 
On hieman raapinu tuol sydämessä ku en oo pitkään aikaan tehnyt jotain mitä rakastan, valokuvausta, joten onneksi koulun ansiosta sai sen viikko rutiiniin mukaan, ja nyt sen on pakko tulla muutenkin takaisin! Ennen kaikki tutut muisti musta sen että aina missä vaan olin, oli myös Canon EOS 450D messissä, tai sitte joku muu kamera.
Valokuvaamisen jälkeen suunnistin tänään keskustaan, ostamaan yllätystä poikaystävälle (ei siitä vielä sen enempää, shhhh!!!) Ja samalla stadissa odotellessani ystävääni päädyin ostamaan pikkusiskolle jo joululahjan ja kaverille kihlajaislahjan. Mukaan tarttui myös Lumenen Natrural Code - Matt Powder 11 -puuteri, Maybelline Master shape -brow pencil -kulmakynä ja We Care Icon -Magnetic eyes -Perfect White -luomiväri.
Kun ystäväni tuli niin hän johdatti minut tälläisen kojun eteen kuin Niia's cupcakes Forumissa, miten mä oon voinukkaan kävellä ohi!! Niin suussasulavia, täyteläisiä ja ihania! oon nyt toosi rakastunut noihin, harmi vain ettei noita jaksa syödä kun vain yhden, tai ehkä ihan hyväkin, tulisi muuten syötyä ehkä liikaa :D!!!

 Mustikka ja suklaa, kummankin väriaineet täysin luonnosta.JA arvatkaa mikä fiilis kun voi olla kotona. 5vko kesti koko remppa yhteensä. Se on totta, että oma koti on paras paikka! Nyt pitäis hieman alkaa järkkää paikkoja, mutta ei se mitään, samalla voi heittää paljon turhaa pois! Ja mahtavaa, kun keittiö on nyt täysin valmis niin voi tehä jopa oikeaa ruokaa mikroeineksien sihaan... mutta kuitenkin syötiin tänään tortilleja...hupppps :D

Nyt tää hölöttävä stressipöllö lähtee nukkumaan, herätys on jo kuitenkin 4:45---->aamuvuoro!

Hyvää yötä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: