lauantai 20. lokakuuta 2012

Tunnin myöhässä

Huomenta. Ois tunti sitten pitäny alunperin lähtee Mikkeliin. Hieman taitaa venyä tää lähtö, vois vaikka joskus opetella menee aikasemmin nukkumaan. Mutta mikäs tässä rauhassa koneella ja kahvikuppi ja hedelmämehu tos vieres.

Lähetään Sepin kanssa morjestaa mun sukulaisia, samalla aateltiin poiketa Vekaralle näkee frendii ja illalla vois käydä ottaa pari ja hotelliin nukkumaan. Iha kiva tällänen yönyli pituinen maisemanvaihdos.

Oon tässä viimepäivät kävelly noilla koroilla. Päätin että onhan näitä ny joskus käytettävä ku on tullu aikanaan ostettuu, ennen käytin kerran vuodessa, nyt jopa kolme päivää putkeen. Oisko ollu ostettu iha vaan Dinskosta.

Ja tietenkin ku eilen oli palkkapäivä niin oli pakko lähtee shoppailee!  Ja olin uhonnut että kun tulee palkka nii värjään hiukset uudestaan, tietenkin semmonen garnierin kullanruskea mousse väri teki sen että nyt nää hiukset näyttää ihan tumman ruskeilta... jeeee. Toinen mitä ostin on yllätys Sepille  ;)

Ps. Sepi innostui valokuvaa mun kameralla ku sain siihe synttärilahjaks salaman. Tulipahan kerranki mustaki kuvia!! Pakko ottaa kamera kyl Mikkeliin messiiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: