sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ruotsinristeily 7.-9.12.12


Itsenäisyyspäivänä töissä oli kiharat päässä, tuunasin puhelimen takakannen ja toi suklaata työtovereilleTorstai perjantai välinen yö oli hieman erikoinen ja oltiin puoli kuudelta nukkumassa. Sitten hyvin väsyneenä rupesin pakkaamaan laukkua ruotsinristeilyä varten. Lähtö kotoa oli siinä kolmen jälkeen. Auto jätettiin henkilökunnanparkkiin ja laiva lähti kello viisi.
Meillä oli Sepin kanssa oma hytti. Syötiin hyvin ja yöllä pelattiin paljon pelikoneita, katottiin huoneessa leffoja ja sain ongittua kellon tollasesta laitteesta, Sepi sai mulle vastaavasta Angry Birdin =)

Ruotsissa oli aivan hullun hyvä sää, aurinko paistoi ja pakkasta varmaan -2. Kävelimme terminaalista ensin vanhaankaupunkiin ja joulumarkkinoille siitä sitten ihan keskustaan hieman kiertelemään. 

Ostin itselleni joululahjan. Halusin uuden hajuveden, mutta laivalla myyjä ehdotti että osta tuollainen joulupakkaus, siinä oli hajuvesi, bodylotion ja suihkugeeli, ja mitä parasta tuon hinta oli sen yhden hajuveden verran + siihen vielä henksuale niin maksettavaksi jäi alkuperäisestä 75,50e vain 52,85e =) jee on muuten ihana tuoksu, Viktor&Rolf!!


Tänään hieman shoppailin kaverin kanssa, hän osti langan ja pyysi voisinko tehdä hänelle kynsikkäät ja aloin niitä illalla ostokseni ääressä tekemään.

Ps. oli muuten tosi vaikea löytää yhtä tiettyä Lego lelua kaverin kummipojalle, toivottavasti joskus löytyy, käytiin monta kauppaa läpi.


1 kommentti:

  1. ompas liibalaabaa! :D milä tän blogin pointti on? :D

    VastaaPoista

Kommentit: