lauantai 2. helmikuuta 2013

Mustana mutta nyt maidolla
Jaksoin pitkästä aikaa laittaa Lookbookkiin kuvan. No en ole niin tyytyväinen tuohon, mutta eipä sitä talvella kovin hyvältä pysty näyttämään.
Huhhuh nyt on jo helmikuu ja vaikka tuntuis ettei oikein mitään ole tapahtunut niin kaiketi sitä on. Meillä tosiaan pyöri se nettiradio kolme päivää ja sen tekeminen oli niin kivaa! Ainut vaan että tais olla huono että se näkyin livenä Justin.tvssä, siellä rupes loppumetreil olee aivan hävyttömii kommentteja.
Sain muuten työharjoittelu paikan ja tällähetkellä teenlopputyötä.. josta en nyt halua kommentoida enempää.

Ja oon voinu pahoin melkein viikon ajan, ne ei lääkärissä oikeen tiiä mikä mulla on, mutta ne yrittää poissulkea keliakian ja kilpirauhasen vajaatoiminnan ja laktoosi-intoleranssin.  jee.. ois tosiaan kiva ja helpottavaa tietää mikä tää on, mutta tänään sain itteni hereille onneksi iha ok vointisena ja pystyin töihin ajaa, jee!
Ja tosiaan kuva kahvista johon kaadan maitoa, älkää nyt säikähtäkö! Siitä sen verran, mähän juon kahvin aina mustana, mutta nyt tän pahan olon vuoks oon uskaltanu juoda vaan puolkuppii kahvii päivässä, ja alentunu laittaa viel maitoo!! pelottavaa..

ps.
Myöhemmin voisin syventyä kertomaan tarkemmin uudesta kevät takista, siitä kuinka minut laitettiin valmiiksi alttarille ja perehtyä matkasuunnitteluihin.
Niistä tuonnempana--->

xx Anna :)

1 kommentti:

  1. Tuo nettiradio vois toimiakkin hyvin, jos ei lähetä videokuvaa. Tai sitten hankitte Justin.tv:seen pari moderaattoria pistämään ihmisiä hiljaisiksi ja antamaan "mutea" kun puhuvat jotain typerää. : )

    Kannattaa oikeasti miettiä haluatteko jatkaa sitä, jos se oli kerran hauskaa. :p Kannattaa vaan varautua tosiaan siihen, että sinne tulee jotain ääliöitä ensimmäisenä totemaan: "Näytä tissit." Jostain syystä näitä löytyy aika paljon.. Eikä auta tekeekö ohjelmaa suomeksi tai englanniksi. Kokeiltu on.

    VastaaPoista

Kommentit: