torstai 7. maaliskuuta 2013

Ennakkoteht. mielessäin ja kohta vois lähtee kuvaamaanTiiäkkö ne päivät kun heräät myöhään, minnekkään ei ole kiire. Auringon säteet pilkottaa ikkunanreunasta ja mietit mitä sitä tekisi ettei päivä mene hukkaan.
No koska ei ollut perjaatteessa koulua tänään, niin päätin stressata päätäni ennakkotehtävien teossa. Ja ehkä ihan hyvä niin, saa jotain aloitettua ja kun on muutenkin monta työtä päällekkäin painamassa niskaan.
Meillä pitäisi Katrun kanssa alkaa pyöriä erikoisohjema Trombit FM:ssä nimeltä RIKOS/KAUHU -radio. Siihen pitäis luoda matskua ja miettiä sisältöä. Samoin lupauduin mukaan "tytöt testaa" tiimiin. Nimi saattaa tälle ohjelmasarjalle muuttua, mutta sisältö vaikuttaa nyt jo hyvin mielenkiintoiselta... mäkkilaskua sun muuta luvassa ja pienet pätkät videoina myös nettiin, pääsen taas kuvaa.
Ja tietenkin sitten vielä on tämä pesti nimeltä UUSI KYKY, jonka tuottajana olen. Eli rekrytoin meidän radioon live studiovieraita jotka omaavat jonkin "talentin".Katru

Oltiin menossa Virgin Oiliin sukulaisten kanssa syömään, kotikirpparilta saadun topin ja vyön päätin yhdistää tuohon omaan valkoiseen pitsihameeseen. Mutta harmikseni ravintolassa oli niin kylmä että yläosa ei neuleen alka päässyt oikeuteensa. Aivan mahtavat ruoat oli ja ihana juttu kun Sepi lähti mukaan syömään. Illalla istuttiin Sepin luona hänen isoveljen ja tämän tyttöystävän kanssa nauramassa komedialeffalle, herkuttelun ja viinien yhteydessä + turvassa lumimyrskyltä.


ps. Costumen palautekilpailusta voitin ihanan poskipunan ja meikkivoide siveltimen, olin aivan innoissani kun kävin hakemassa nämä postista, en ole ikinä voittanut mitään! arvo 84€...! 

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: