keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kulttuuriterapiaa

Kulttuuriterapia on ohjelmasarja jota olemme alkuviikon tehneet koulumme (HEO) maanantaina alkavaa Trombit -radiota varten.
Trombitin aiheena tänä vuonna on Helsinki. Lähdimme tekemään tutkivaa journalismia Helsingin kulttuuriympäristöön. Ajankäytön vuoksi pääsimme käymään vain kolmessa paikassa.
-Esimmäisenä lähdimme ottamaan selvää missä on Suomenlinna? Nimittäin rinsessatytöt Anna ja Anniina päättivät muuttaa Suomenlinnaan.
-Toisena ohjelmana tytöt Katriina ja Anniina lähtivät etsimään sukellusopasta ja mikäs muukaan on oikeampi paikka etsiä sitä kuin kirjasto, mutta mikä kirjasto?
-Viimeisenä, mutta ei myöskään vähäisimpänä Katriina ja Anniina käyvät ottamassa toisistaan mittaa Eduskuntatalon portailla, toivoen että Soini ei tule heidän kilpailun tielle.
Mitä kaikkea voikaan tapahtua kun nämä kolme tyttöä laitetaan liikenteeseen herättämään huomiota ja kääntämään katseita. Toivottavasti saimme sentään piristettyä jonkun ihmisen päivää ja parannettua kaikkien mielenterveyttä siinä hämmentämisen sivussa!
Maanantaina alkaa kuulua Trombit, olkaahan kuulolla! :D
terkuin, Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: