tiistai 23. huhtikuuta 2013

"Ikinä ei oikein tiedä mitä odottaa"


Löysin yläasteen Mediakasvatuksen päättötyön. ^


mun jalka on leveempi ku poikaystävän


Juhlistettiin RTV-porukalla Radio Trombitin loppumista kattohuone saunaosastolla ja sitten hieman jatkettiin Kallion kuppiloihin. 
Ja innoissani menin töihin viikonloppuna uuden paidan kanssa jossa on myös uus väripilkku!
Ihana kukka, jonka ehkä uskallan joskus taiteilla kampaukseenkin.

Tämä tapahtui muutamien viikkojen aikana, mutta mitä nyt on luvassa...Tänään aamulla iski paniikki. Mulla oli muurautunut silmät kiinni ja tänään alkoi työharjoittelu! Sain ne lopulta auki, tosiaan silmätulehdusta pukkaa, mutta ei anneta sen haitata!
Päivä mennyt rattoisasti. Aurinko piristi yllättävän paljon jo alkuun kun kävelin Pikkiksen läpi 23:n pysäkille, jotta pääsisin Ilmalaan Radio Deihin. Ja onneksi se aurinko paistokin, se nimittäin lievitti hieman jännitystä.
Uusi paikka, ns. uuden jutun alku ja uudet ihmiset jännittää aina! Ikinä ei oikein tiedä mitä odottaa.
Ensimmäiseksi harjoittelupäiväksi tämä oli antoisa. Pääsin jo oppimaan jonkun verran editointi järjestelmästä, vaikutti melko simppeliltä kuten studiokin. Suurempi homma oli tänään toimituksen kokoukseen osallistumisen jälkeen litteroida (purkaa paperille kaikki sanottu) haastattelu ja siitä tehdä uutinen, joka julkaistiin sitten seurakuntalaisessa. Tosiaan en ole pitkään aikaan kirjoittanut, koulussakin oli viimeiset ajat vain hölöttelyä (juontamista) radiossa, joten ääni taitaa mutta kirjoituskieli ei niinkään paljon. Onneksi ohjelmapäällikölle kelpasi versio johon olin eritellyt jutun pointit ja tehnyt jonkunlaisen rungon ja hän lisäili ja viimeisteli sen julkaistavaan muotoon. Ja kaikkeen tuohon menikin sen verran aikaa, että päivä olikin pulkassa klo 17.
Ps. tosi hieno ruokala jossa syödään, on stadin korkein ravintola, jopa Tornia korkeammalla! Sinne mä pääsen ain safkaa, löytyy siis ylimmäisestä kerroksesta.

=) -Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: